News Flash:

SOCANT! Radu Banciu o desfiinteaza din nou pe Simona Halep. "E o mare placinta care s-a dezumflat!" - VIDEO

12 Aprilie 2016
1479 Vizualizari | 1 Comentarii
banciu2
Dupa ce i-a enervat la culme pe fanii Simonei Halep, atunci cand a spus despre jucatoare ca este o "tarancuta", jurnalistul Radu Banciu iese din nou la rampa! Moderatorul programelor "Lumea lui Banciu" (B1 TV)  si "11 metri" (Radio Sport Total FM) a avut o noua reactie scandaloasa vizavi de Simona, in cadrul emisunii pe care o realizeaza la postul de radio.
"Halep nu facea altceva decat sa dea mingea peste plasa"
Radu Banciu a desfiintat-o Halep in urma caderii pe locul 6 in ierarhia WTA, comentand stirea ca o confirmare a criticilor aduse sportivei in trecut: "Oameni mici, fara suflete, usor de cumparat, au ridicat-o pe soclu pe una care nu facea altceva decat sa dea mingea peste plasa. Daca Simona Halep era acum numarul 1 mondial si avea patru turnee de Grand Slam castigate, toata lumea ar fi spus ca sunt un tampit si ca am acuzat-o pe nedrept. As vrea sa mi se recunoasca meritele, pentru ca am fost singurul om care a spus ca nu stie tenis", a fost reactia incredibila a lui Radu Banciu.
"E o jucatoare modesta si va intra in rand cu celelalte"
Acesta nu s-a oprit aici, caracterizand-o in termeni duri pe jucatoarea in varsta de 24 de ani, care se poate lauda cu o finala de Grand Slam (Roland Garros 2014), dar si cu 11 titluri WTA. Banciu a asociat-o Halep, fost numar 2 WTA in startul sezonului, cu "o fata care vinde gogosari in piata", dar si cu o "placinta dezumflata": "Halep e ca o fata care vinde gogosari la piata si apoi sterge repede masa. Nu lasa urat in urma ei, dar nu e nimic de capul ei, in afara de ambitie. Acum nu vad niciun mare editorialist care sa recunoasca: «Avea dreptate Radu Banciu cand a zis ca e o proasta». Ca si in cazul lui Bute, a castigat niste meciuri, dar nu e mare lucru de capul ei. E o jucatoare modesta care va intra in rand cu celelalte. Am avut dreptate si astazi nu este altceva decat o mare placinta care s-a dezumflat". sursa: ProSport.ro

Galerie Video


simonei halep radu banciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

val  | #1492
Desigur ! Nimeni nu poate ajunge la inaltimile ametitoare ale performantelor domnului Banciu ! Daca cineva indrazneste sa fie mai cunoscut decat domnia sa, atunci trebuie jignit cat se poate de mult ! Orice jucator de tenis care este in primii 500 in lume trebuie sa fie stimat pentru efortul sau !Cei care joaca sau au jucat tenis stiu bine ce spun.
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006387 (s)