News Flash:

Un cunoscut cantaret a facut accident: Nu se stie care e starea sa

20 August 2016
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
acc
Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti romani a fost implicat intr-un tragic accident rutier! Alex Mica a fost implicat intr-un accident de circulatie, vineri dupa-amiaza, in timp ce se intorcea spre Bucuresti. Totul s-a intamplat pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. 

Din primele informatii doua autoturisme sunt implicate inaccident, una dintre ele a fost cuprinsa de flacari. Dinspre Pitesti spre Bucuresti s-a format o coloana de masini pe o distanta de aproximativ 10 kilometri.

Cantaretul a fost transportat la spital. La fata locului au intervenit mai multe ambulante, dar si o autospeciala cu apa si spuma si una de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges, primele informatii indicand ca unul dintre autoturisme a luat foc si o persoana era incarcerata.

Doi dintre raniti au fost transportati la spitalul din orasul dambovitean Gaesti, in timp ce al treilea la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti.

Alex Mica e celebru nu doar prin piesele sale, ci si prin faptul ca face parte din celebra echipa de vloggeri Noaptea Tarziu. 

accident flacari cantaretul spital
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010318 (s)