News Flash:

Ultimele pregatiri pentru festivalul vinului de la Timisoara. Vezi programul complet al manifestarilor

4 Noiembrie 2014
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
Dupa cum v-am anuntat deja, Festivalul Vinului nu se va mai desfasura anul acesta in zona Stadionului „Dan Paltinisanu”, ci in zona centrala a Timisoarei, in Parcul Rozelor. Festivalul are loc la sfarsitul acestei saptamani, de vineri pana duminica. Vor canta Mircea Baniciu Trio si Phaser, dar si numerosi interpreti de muzica populara.
Festivalul Vinului – editia 2014 va avea loc in perioada 7-9 noiembrie in Parcul Rozelor din Timisoara.
Timisorenii vor avea parte de muzica pe toate gusturile, mancaruri stropite din belsug cu vin si multa voie buna. Standurile cu vin, preparate culinare si articole mestesugaresti vor fi expuse in fata intrarii in parc, pe strada Academician Alexandru Borza, iar pe scena Teatrului de Vara din Parcul Rozelor se va desfasura programul artistic.
Bachus nu poate lipsi, bineinteles, de la aceasta sarbatoare. In rolul lui Bachus va fi actorul Eugen Motateanu.
Programul artistic va incepe in fiecare zi de la ora 16:00 si se va incheia la ora 22:00. Pe scena vor urca numerosi solisti de muzica populara din Banat, fanfara Timisoara Big Band, grupul de dans Reflex si mai multe trupe.
Astfel, vineri, 7 noiembrie, in deschidere vor urca pe scena, de la ora 16:00, tinerii din Ansamblul folcloric „Timisul”. De la ora 17:00 vor intretine atmosfera Ansamblul „Timisul” si solistii vocali Nicoleta Voica, Stana Stepanescu, Dana Gruescu, Felicia Stoian, Maria Coman, Camelia Miutescu, Ramona Roescu, Ancuta Flesariu, Lavinia Buru, Camelia Florea, Ramona Mihet, Roxana Mag, Petrica Moise, Petrica Miulescu Irimica si Cornel Brici, scrie tion.ro.
Sambata, 8 noiembrie, de la ora 16:00 va urca pe scena Ansamblul „Hora Timisului”, de la ora 17:00 va canta Fanfara Timisoara Big Band, de la ora 18:00 va putea fi urmarit Grupul Reflex, la 19:00 va urma un recital sustinut de Andreea Voica si Mihaela Petrovici, iar de la ora 20:00 sunt programate concerte sustinute de Phaser, What’s Up si Mircea Baniciu Trio.
Duminica, 9 noiembrie, in ultima zi de festival, de la ora 16:00 este programat un spectacol al Ansamblului „Doina Timisului”, dupa care, de la ora 17:00, vor intretine atmosfera Ansamblul „Timisul” si mai multi interpreti de muzica populara: Ramona Vita, Carmen Popovici Dumbrava, Doriana Talpes, Andreea Aleusan, Georgiana Vita, Anca Pantiru, Mimi Bortun Popescu, Luminita Safta, Alexandra Iacob, Andrada Chirita, Raluca Modi, Larisa Horvat, Vasile Conea, Adrian Stanca, Dumitru Stoicanescu si Dumitru Teleaga.
Festivalul Vinului este organizat de Consiliul Local, Primaria Timisoara si Casa de Cultura a Municipiului.

parcul rozelor festivalul vinului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005496 (s)