News Flash:

Profesoara gasita aproape goala pe internet de parintii elevilor

30 Martie 2016
1482 Vizualizari | 0 Comentarii
profa goala4
Parintii unui copil au fost socati cand au descoperit-o pe profesoara suplinitoare a acestuia aproape dezbracata pe Internet. Femeia in varsta de 21 de ani avea poze cu ea in lenjerie intima pe profilul personal de pe o retea sociala.
Gemma Laird nu a crezut ca fotografiile vor reprezenta o problema in cariera ei, fiind realizate intr-un studio profesional, avand o cariera formata ca model. Potrivit metro.co.uk, parintii care au vazut imaginile le-au adus in atentia directoarei scolii, iar Gemma a fost concediata de la Scoala Primara Bloemfontein din comitatulDurham, din Anglia.
„Ma descurcam foarte bine cu jobul si primeam pareri pozitive. Au spus ca ma descurc foarte bine cu copiii. Dupa saptamana, am fost chemata la birou si Laura Liddel, directoarea, a spus «Nu vreau sa am conversatia asta cu tine, dar trebuie»”, a povestit Gemma, care considera ca a fost nedreptatita.
Mai mult, tanara sustine ca a fost concediata pe nedrept. „Mi-a spus ca cineva a fost pe pagina mea de Facebook si a descoperit ca lucram ca model. M-au reportat pentru asta. Mi s-a spus ca nu vor sa strice reputatia scolii si ca oamenii isi vor pierde respectul pentru scoala daca aflau ca sunt model. Un alt lucru pe care l-a zis a fost ca unii dintre elevi au probleme de incredere in sine, iar ea nu voia ca ei sa ma caute pe Facebook sau Instagram”, a mai relatat Gemma.
Aceasta a marturisit ca directoarea a facut-o sa se simta ca o prostituata. „ A zis ca nu vrea ca elevii ei din clasa a sasea sa creada ca este acceptabil sa fie model. M-a facut sa ma simt mizerabil si ca si cum as fi o prostituta. Este ridicol”, a mai povestit tanara.
Pe de alta parte, directoarea scolii, Laura Liddell, a declarat ca toti cei angajati in institutie trebuie sa fie un model demn de urmat pentru elevi. „Ne asteptam de la membrii stafului si de la cei plasati in ucenicie sa adere la anumite standarde de comportament, inclusiv privind folosirea retelelor sociale, si sa fie un exemplu bun pentru elevi”, a spus ea. „Ni s-a adus la cunostinta ca imagini nepotrivite si cu care nu se potrivesc cu standardele noastre au fost publicate pe retelele sociale de o ucenica noua. Din nefericire, am considerat ca nu avem alta optiune decat sa punem sfarsit colaborarea pentru a oferi persoanei sansa de a cauta o alta colaborare in alta parte”, a concluzionat Laura Liddell. Click.ro

Galerie Foto

profa_goala5
gemma laird durham laura liddell
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006006 (s)