News Flash:

Lovitura dura pentru Bianca Dragusanu

10 Noiembrie 2014
1357 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu este la un pas de a-si vinde apartamentul in care locuieste dupa ce a avut cateva intrevederi cu persoane dornice sa se mute in locuinta divei.

La inceputul lunii octombrie, Bianca Dragusanu a anuntat ca isi vinde apartamentul pe care il detine in zona Lacul Tei! Suma de plecare era de 140.000 de euro, iar cumparatorii nu s-au inghesuit sa se prezinte la fata locului decat saptamana aceasta, cand diva a negociat cu doi posibili noi proprietari.

Apartamentul din complexul "Emerald" are trei camere, mobilate cu produse delux, o bucatarie imensa, dotata cu tot ce isi doreste o gospodina, doua bai si un balcon imens cu o vedere superba la lac. In plus, in pretul locuintei intra si un loc de parcare, in valoare de 20.000 de euro, iar stabilimentul are paza specializata si intrare computerizata.

"Bianca are locuinta aceasta inca de pe vremea cand era asistenta si tine foarte mult la ea, insa, a venit momentul sa se mute intr-un loc mai mare. Din cate stim noi, va sta o vreme cu chirie, in acelasi loc, intr-un apartament mai mare, de patru camere, pentru a putea sa isi puna toate hainele. Saptamana trecuta, au venit doi cumparatori cu care a ajuns la discutii avansate. Mai mult, s-a vorbit si despre acte cu unul dintre ei, semn ca in scurt timp, tranzactia va fi efectuata. ", au spus prietenele vedetei pentru WOWbiz.ro! 

Galerie Foto


bianca dragusanu lacul tei diva lux parcare intrare computerizata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008316 (s)