News Flash:

INCREDIBIL! CNADNR a decontat italienilor care au construit autostrada Lugoj – Deva tratamente de albire dentara, masaje si rate la masina

9 Mai 2016
979 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada nadlac arad
Tratamente de albire a dintilor, masaje terapeutice, cheltuieli de protocol, dar si rate la masini de lux precum Range Rover Evoque (37.000-52.000 de euro), toate sunt necesare, in opinia constructorului italian Salini Impregilo, pentru construirea autostrazilor din Romania.
, Compania italiana Salini-Impregilo care realizeaza impreuna cu SECOL - Societa Edile Construzioni e Lavori, o alta firma italiana, lotul 2 din autostrada Lugoj-Deva, a justificat avansul incasat de la statul roman cu facturi eliberate pentru tot felul de servicii si bunuri, fara legatura cu realizarea unei autostrazi.
Informatiile sunt cuprinse intr-un "raport de evaluare si control a capacitatii administrative", realizat in vara anului trecut de catre Ministerul Fondurilor Europene (MFE), detinut in exclusivitate de Digi24.ro.
Cat priveste lucrarile pentru care italienii vor sa li se deconteze albirea dinitilor, acestea contin numeroase abateri de calitate. Lucrarile la lotul 2 al autostrazii Lugoj – Deva nu sunt conforme cu proiectul, materialul folosit la terasamente avand o calitate "mediocra", a spus pentru economica.net Adrian Diaconu, director al Geotesting CI SRL, firma contractata de CNADNR pentru a realiza expertiza tehnica a executiei si a calitatii acestui lot.
Salini-Impregilo a lucrat si pe autostrada Sibiu - Orastie Lot 3, autostrada inchisa la nici un an de la inaugurare dupa ce s-a descoperit apa la zece metri sub autostrada si au aparut fisuri in asfalt. Autostrada a fost si demolata partial intre timp.
 

salini impregilo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004690 (s)