News Flash:

DEZVALUIRI INCENDIARE! S-a indragostit de o colega de serviciu: "Nu am rezistat tentatiei cand am vazut-o atat de sexy!" Ce a urmat este INCREDIBIL!

26 Octombrie 2015
1254 Vizualizari | 0 Comentarii
amantaa
Darius are o poveste de dragoste cu Eva, o colega de serviciu, dar nu poate renunta la casnicia cu Dana. 
Darius este un tanar de 35 de ani, care traieste de mai bine de patru ani o relatie de dragoste extraconjugala cu Eva, o colega de serviciu.
El nu o poate parasi pe sotia sa Dana, dar nici nu poate renunta la Eva. Cei doi amanti se iubesc enorm si ar face orice sa fie impreuna, insa fara ca Dana sa afle sau sa simta ceva. Povestea lor de dragoste a inceput la serviciu, iar cea care a facut primul pas a fost Eva, caci Darius nu ar fi indraznit sa se apropie niciodata de "o femeie atat frumoasa", dupa cum spune el.
"Eva si Dana sunt doua femei total diferite. Daca as putea sa fac din ele una ar fi ideal. Dana este femeia perfecta in casa, care imi ofera stabilitate si o vad ca mama a copiilor mei. Nu avem inca, insa ne facem planuri in acest sens. Totusi, ea nu se simta pregatita. Sunt sigur ca va veni si momentul asta.
In schimb, Eva este o patimasa. Amorul cu ea este ceva uimitor. Nicio femeie nu m-a facut sa ma simt atat de barbat. Este o zeita a sexului si face totul cu pasiune. Sunt innebunit dupa ea! Adrenalina pe care mi-o ofera ma face sa ma eliberez de orice tensiune, iar orele petrecute cu ea parca sunt cateva secunde, scrie ele.ro.
Cu toate acestea, vreau sa renunt la ea. Ceva din mine nu ma lasa inca. Dar ma pregatesc sa ii spun ca totul trebuie sa se termine intre noi. O sa ii spun ca imi doresc un copil si ca nu vom mai continua asa".
N-a rezistat tentatiei
Darius a plecat in ziua urmatoare hotarat sa ii spuna Evei ca totul s-a terminat intre ei.
"Cand am vazut-o am inceput sa tremur tot. Era atat de frumoasa. Purta o rochie usor transparenta, iar zambetul ei era mai salbatic ca niciodata. M-am dus catre ea si m-am blocat. N-am putut sa ii spun nimic. Mai mult, imi doream atat de tare sa o am, incat sangele parca clocotea in mine.
A vazut ca se intampla ceva cu mine si la pranz m-a luat de mana si m-a dus in locul nostru: garsoniera ei cocheta si foarte feminina.
Am inceput sa ne sarutam ca doi nebuni si am facut cea mai intensa partida de amor. La final insa, i-a spus ca toata aceasta poveste trebuie sa se incheie. Bineinteles ca a inceput sa planga, sa imi spuna ca ea nu poate trai fara mine si ca deja ma iubeste. Mi-a zis ca e capabila de orice si ca va plati orice ca sa fie in continuare cu mine. Fix asta a facut: a ramas amanta mea inca cateva luni. 
Intorcandu-ma spre casa ma gandeam cat de ticalos si egoist sunt. Dana nu merita nimic din ceea ce fac si nici Eva nu merita sa isi piarda tineretea langa un egoist. 
Dana ma astepta deja acasa de cateva ore bune. In seara aceea era usor schimbata. Desi incerca sa se prefaca, simteam ca are ceva. Nu a vrut sa mi spuna nimic si m-a asigurat ca totul este in regula. 
A doua zi am plecat la serviciu. Eva ma astepta deja cu cafeaua si era pregatita sa imi povesteasca cu mare entuziasm despre comedia savuroasa pe care o vizionase. O ascultam, dar gandul meu era in alta parte: "Oare Dana simte ceva?", ma intrebam non-stop. 
Pana la urma, am lasat gandurile departe si am plecat, ca de obicei cu Eva, sa luam masa impreuna. Spiritele s-au incins, iar noi am ajuns din nou in cuibusorul nostru de nebunii. 
La un moment dat cineva a sunat la usa. Eva a sarit repede, sigura pe ea ca este coletul pe care il astepta de cateva zile. Ajunsa la usa insa, a inmarmurit. Era o femeie blonda, cu chip de inger, inlacrimata si in acelasi timp furioasa. A dat buzna peste noi in casa si a urmat....".

darius eva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005161 (s)