News Flash:

Cristina-Andreea Mitu si Horia Tecau joaca azi la Roland Garros

1 Iunie 2015
1539 Vizualizari | 1 Comentarii
andreea mitu
Sportiva Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, joaca, luni, in optimi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, tot atunci urmand sa evolueze in sferturi la dublu mixt si Horia Tecau.
Meciul Andreei Mitu cu belgianca Alison Van Uytvanck este al patrulea de pe terenul 1, partidele urmand sa inceapa la ora 12.00.
Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik (Romania/Slovenia) va juca in sferturi la dublu mixt cu echipa Maria Jose Martinez Sanchez/Robert Lindstedt (Spania/Suedia), in al treilea meci de pe terenul doi.
La simplu juniori, Dragos Nicolae Madaras va evolua in primul tur cu francezul Ugo Humbert, in primul meci de pe terenul 3. Tot in primul meci, dar pe terenul 4, Jaqueline Cristian va juca in primul tur la simplu junioare cu Katharina Hobgarski (Germania). Jacqueline Cristian va evolua si la dublu, in pereche cu slovaca Viktoria Kuzmova, meciul cu echipa Usue Maitane Arconada/Nadia Podoroska (SUA/Argentina - favorite 5) fiind al treilea de pe terenul 9.
Elena Gabriela Ruse, favorita 9, va evolua in turul doi la simplu junioare in compania elvetiencei Jil Teichmann, in meciul patru de terenul 10. Ruse va juca si la dublu, alaturi de Aliona Bolsova Zadoinov (Spania), cele doua urmand sa intalneasca perechea Naiktha Bains/Ines Ibbou (Australia/Algeria), in ultimul meci de pe terenul 11.
Dragos Nicolae Madaras si germanul Louis Wessels vor juca in primul tur la dublu juniori in ultimul meci de pe terenul 16, in compania perechii Marko Osmakcic/Juan Jose Rosas (Elvetia/Peru).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006180 (s)