News Flash:

Steaua, CAMPIOANA ROMANIEI dupa un egal la Iasi. ASA Tg. Mures a pierdut titlul pe mana ei, invinsa acasa de Otelul!

29 Mai 2015
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
titlu steaua2
Echipa Steaua a castigat campionatul Romaniei pentru a treia oara consecutiv si a 26-a oara in istoria sa, in urma remizei cu formatia CSMS Iasi, scor 0-0, si a esecului inregistrat de ASA Targu Mures, scor 1-2, cu Otelul Galati, in ultima etapa a Ligii I.
Jucatorii echipei Steaua au primit tricourile de campioni si trofeul acordat castigatoarei Ligii I, intr-o festivitate ce a avut loc la Iasi, dupa meciul cu formatia CSMS Iasi.
Componentii echipei Steaua au mers apoi spre tribuna in care se aflau fanii stelisti pentru a sarbatori castigarea titlului alaturi de acestia. La festivitatea de pe teren a fost prezent si finantatorul stelist Gigi Becali.
LPF a trimis medalii si cate un trofeu la Iasi si la Targu Mures, unde au jucat Steaua si ASA Targu Mures.
Echipa Steaua Bucuresti a terminat la egalitate, joi, in deplasare, scor 0-0, cu formatia CSMS Iasi, intr-un meci din etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I, si a castigat pentru a 26-a oara in istorie titlul de campioana, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Steaua a incheiat campionatul Romaniei cu 22 de victorii, cinci remize si sapte infrangeri, acumuland un total de 71 de puncte. ASA Targu Mures a incheiat campionatul pe locul 2, cu 68 de puncte.
Echipa condusa de Constantin Galca a fost lider detasat in tur, dar in retur a fost ajunsa si depasita de ASA Targu Mures, recuperand prima pozitie in penultima etapa.
Portarul stelist Giedrius Arlauskis, aflat pe banca de rezerve, a fost eliminat de arbitrul Cristian Balaj, dupa ce a tipat la unul dintre asistenti.

Steaua va evolua in preliminariile Ligii Campionilor, iar ASA Targu Mures in preliminariile Ligii Europa.

Galerie Foto

titlu_steaua
echipa steaua csms iasi otelul galati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007866 (s)