News Flash:

Avea aproape 10 luni de cand era gravida, dar nasterea nu se mai declansa, desi incercase sa si-o induca de cateva ori. Speriata, a mers pana la urma la control. A cazut cerul pe ea cand i s-a spus ca in burta nu are un copil

10 Octombrie 2017
1443 Vizualizari | 0 Comentarii
gravida
Tanara din aceasta imagine a fost in culmea fericirii, dupa ce un test de sarcina a iesit pozitiv. Desi avea o situatie materiala extrem de precara, iar tatal era de negasit, ea si-a promis ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a aduce pe lume acel bebelus si pentru a avea grija de el.

Nu a avut bani sa isi faca ecografii, dar a incercat sa aiba o alimentatie cat mai echilibrata. Ajunsa in luna a noua de sarcina, a observat ca semnele nasterii nu apar.

A incercat in repetate randuri sa forteze aducerea pe lume a copilului, fara succes insa. Cand s-au implinit 10 luni de cand era insarcinata a intrat in panica si, in cele din urma, a fost la un specialist.

In urma unor analize si controale doctorii au descoperit ca aceasta nu era insarcinata, ci ca avea in burta un fibrom uterin urias. Fata a fost distrusa, toate visele ei s-au spulberat intr-o secunda.

Cu toate acestea, ea multumeste lui Dumnezeu ca a scapat cu viata. Dupa o operatie destul de complicata acum ea este in afara oricarui pericol.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010338 (s)