News Flash:

Mai multe zodii ar putea avea probleme astazi. Vezi daca si tu te numeri printre ghinionisti

10 Octombrie 2017
896 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2
Horoscop 10 octombrie 2017 – Berbec

Astazi debuteaza o perioada destul de lunga in care vei deschide cutia cu dorinte si o vei lasa asa, de bunavoie si nesilit de nimeni.


Horoscop 10 octombrie 2017 – Taur

Incepe sa bata vantul schimbarii in domeniul aliantelor, parteneriatelor si colaborarilor de scurta durata. Acestea vor fi domeniile de maxim interes pentru tine vreme de un an, de acum incolo.


Horoscop 10 octombrie 2017 – Gemeni

Se contureaza un cu totul alt tablou la locul de munca. Din acest motiv, starea de sanatate poate deveni o problema careia va trebui sa ii acorzi mai multa atentie.


Horoscop 10 octombrie 2017 – Rac

Azi incepe o perioada benefica pentru a crea, a procrea sau a incepe sa fructifici o pasiune care sa-ti devina, in scurt timp, meserie sau ocupatie oficiala.


Horoscop 10 octombrie 2017 – Leu

Se va face lumina in tenebrele trecutului, vei afla o serie de secrete si vei descoperi cauzele ascunse ale multor probleme personale si de familie. Vei avea nevoie de mult curaj.


Horoscop 10 octombrie 2017 – Fecioara

Relatiile cu cei din anturaj, deplasarile scurte, examenele mai putin importante vor trece in prim planul atentiei tale de acum inainte.


Horoscop 10 octombrie 2017 – Balanta

Incepi sa iti ceri drepturile si procedezi foarte bine. Este un moment propice pentru a face demersurile necesare ca sa obtii recompense pe masura eforturilor pe care le depui.


 Horoscop 10 octombrie 2017 – Scorpion

Se deschide cufarul personal, in care esti convins ca ai nu numai o comoara, ci mai multe. Timp de un an, de acum incolo, vei avea ocazia sa vezi tot ce ai depozitat in el.


Horoscop 10 octombrie 2017 – Sagetator

Esti invitat la studiu, la retragerea din tumultul preocuparilor efemere si la adoptarea unor preocupari care sa iti multumeasca sufletul, sa-i ofere hrana de care are nevoie.


Horoscop 10 octombrie 2017 – Capricorn

Incepe sa devina foarte important grupul pe care ti l-ai creat si l-ai protejat chiar si de propriile exagerari. Dintre oamenii din acest grup vor aparea viitorii tai protectori.


Horoscop 10 octombrie 2017 – Varsator

Esti chemat la progres pe plan profesional, dar nu va fi nici simplu, nici usor. Dintr-un impuls negativ sau o revolta intensa, vei face un pas inainte, fara sa ai aceasta intentie clara.


Horoscop 10 octombrie 2017 – Pesti

Dispar granitele, limitele si obstacolele create chiar de tine sau de altii care nu avut niciodata intentii bune in ce te priveste. Ai sansa de a te dezvolta intr-o noua directie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011072 (s)