News Flash:

ANI a pierdut la Curtea de Apel procesul in care a contestat calitatea de membru in PE a lui Diaconu

10 Octombrie 2014
573 Vizualizari | 0 Comentarii
Agentia Nationala de Integritate a pierdut, vineri, la Curtea de Apel Bucuresti procesul in care a contestat calitatea de membru in Parlamentul European a lui Mircea Diaconu. 

Instanta Curtii de Apel Bucuresti a respins ca neintemeiata actiunea Agentiei Nationale de Integritate (ANI). De asemenea, instanta a respins ca inadmisibila cererea ANI de anulare a procesului verbal al Biroului Electoral Central din 29 mai privind centralizarea voturilor si atribuirea mandatelor la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai.

"Admite exceptia lipsei capacitatii de folosinta a paratului BEC si respinge in consecinta actiunea formulata in contradictoriu cu acest parat. Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale active, a lipsei de interes a actiunii, precum si a lipsei de obiect. Respinge ca inadmisibila actiunea in ceea ce priveste cererea de anulare partiala a procesului-verbal al BEC din 29.05.2014 privind centralizarea voturilor si atribuirea mandatelor la alegerile pentru Parlamentul European 25 mai 2014. Respinge in rest, actiunea reclamantei, astfel cum a fost completata, ca neintemeiata", se arata in decizia instantei.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti poate fi atacata cu recurs la instanta suprema, in 15 zile de la comunicare.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1052 (s) | 23 queries | Mysql time :0.043303 (s)