News Flash:

Primarul Timisoarei, nemultumit ca nu gaseste sponsori pentru echipa de fotbal

23 Iulie 2017
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu21
Primarul Nicolae Robu si-a exprimat, vineri, nemultumirea pentru faptul ca patronii firmelor care activeaza in Timisoara nu sponsorizeaza echipa - fanion de fotbal a orasului, ACS Poli, cu sume mici, din partea fiecaruia. 
''Daca firmele din Timisoara nu ies din matca lor, a interesului lor firesc, de a produce profit, e foarte greu sa facem performanta. Au fost 1.800 de firme pe podium la Topul firmelor Camerei de Comert Industrie si Agricultura Timisoara, cu rezultate economice foarte bune. Daca fiecare dintre acestea ar da cate 100 de euro pe luna pentru Poli, ar insemna un buget de 2 milioane de euro. Plus drepturile de televiziune care sunt de circa 1,2 milioane pana la 1,5 milioane de euro pe editie de campionat, ar asigura un buget cu care te poti bate sus de tot in fotbal'', a afirmat Nicolae Robu, vineri, intr-o conferinta de presa. 
Edilul a apreciat ca Poli are un lot foarte bun, care a inceput campionatul cu o victorie in deplasare, existand perspective foarte bune pentru ca in aceasta editie de campionat Timisoara sa reintre in zona superioara a fotbalului romanesc si chiar in Cupele Europene. 
El i-a indemnat si pe timisoreni sa cumpere abonamente pentru ca situatia financiara a clubului sa fie una corespunzatoare. La acestea s-ar adauga si contributii de la bugetul local, dar nu ar mai trebui ca greul sa fie suportat de bugetul local. 
Nicolae Robu a mai subliniat ca legea sponsorizarii permite sustinerea echipei de catre mediul privat, dar pasivitatea este mare. 
''Ar fi cu adevarat o echipa sustinuta de mediul economic, cu toate drepturile sustinatorilor recunoscute. Legea sponsorizarii este foarte buna, poti da 20% din impozitul pe profit, dar nu mai mult de 5 la mie din cifra de afaceri, catre un ONG, iar Poli este un ONG avand ca membri asociati trei institutii publice (Consiliul Local, Consiliul Judetean si Universitatea Politehnica Timisoara) si atat. Nu poate nimeni suspecta ca merg banii prin smecherii ingineresti spre interesele personale ale cuiva, totul este sub control, transparenta e totala, operatia contabila ce trebuie efectuata pentru sponsorizare este una banala. M-am documentat, pentru ca nu intelegeam de ce nu e inghesuiala la sponsorizari si mi s-a spus ca e simplu'', a detaliat Nicolae Robu. 

timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006387 (s)