News Flash:

Ness deschide al doilea Centru de Inovatie Tehnologica din Romania. Locatia din Timisoara va fi amplasata in ansamblul urbanistic Openville

24 Septembrie 2015
858 Vizualizari | 0 Comentarii
United Business Center 2 Openville Timisoara
Pentru a-si ajuta clientii sa accelereze initiativele de transformare digitala si pentru a valorifica potentialul masiv de afaceri in industria digitala, Ness Software Engineering Services (SES) deschide cel de-al doilea Centru de Inovatie Tehnologica din Romania. Noua locatie, situata in Timisoara, va permite companiei Ness sa valorifice bogatul talent din Romania, care include o inalta expertiza in industria componentelor software pentru piata auto si in dezvoltarea aplicatiilor destinate consumatorilor care utilizeaza datele colectate (”big data”) pentru a construi experiente mai atractive pentru utilizatori.
„Prin Timisoara, ne crestem prezenta la nivel global si angajamentul fata de Europa Centrala si de Est, in calitatea acesteia de regiune cu oameni excelent pregatiti. Asa cum ne-a demonstrat-o succesul si dezvoltarea continua a echipelor noastre din Iasi, Romania, si din Košice, Slovacia, regiunea tine pasul foarte bine cu ritmul si cerintele in continua schimbare ale economiei digitale”, a declarat Paul Lombardo, CEO al Ness SES. „Prin intermediul noii locatii, reunim o echipa de ingineri cu o experienta valoroasa, cu precadere in domeniul auto, aspect care ne entuziasmeaza deoarece vehiculele conectate la Internet ne poarta cu repeziciune catre o era in care toate obiectele vor fi conectate digital”.
Centrul de Inovatie Tehnologica Ness Timisoara va fi inaugurat in mod oficial in ianuarie 2016. Noua locatie, administrata de catre Iulius Group, va avea o suprafata de 2.800 mp in cadrul cladirii United Business Center 2, situata in ansamblul urbanistic Openville, viitorul centru de afaceri al orasului, care va reuni functiuni de retail, parc si divertisment. Acest proiect este conceput dupa modelul ansamblului urbanistic Palas din Iasi, unde Centrul de Inovatie Tehnologica al companiei Ness va continua sa se extinda, echipa ajungand deja la 250 de specialisti de cand si-a inceput activitatea, in urma cu trei ani.
Ness anticipeaza ca centrul din Timisoara se va dezvolta intr-un ritm la fel de rapid, crescand la 400 sau chiar mai multi angajati de-a lungul urmatorilor 4 ani. Pe langa orientarea catre industria auto si catre tarile din spatiul german (Germania, Austria, Elvetia), centrul va atrage specialisti in sisteme de inalta performanta si programare avansata pentru analize de date de marketing/publicitate online.
Octavian Tanase, Associate Vice President Delivery in cadrul Ness SES, va supraveghea noul centru in colaborare cu echipa de management de la centrul din Iasi al companiei.

Despre Ness Software Engineering Services (SES)
Ness Software Engineering Services (SES) este un furnizor de top de servicii de dezvoltare software externalizate. Ness SES ajuta organizatiile sa concureze si sa se dezvolte in economia digitala actuala, oferind o expertiza solida in constructia produselor si platformelor software, analiza si prelucrarea datelor de mare volum, precum si in designul experientei oferite utilizatorilor. Dispunand de acces la capabilitati de dezvoltare software de cel mai inalt nivel, clientii Ness SES creeaza produse si servicii avansate, acceseaza noi piete, castiga noi consumatori si eficientizeaza operatiunile pentru a-si reduce radical costurile. Ness SES livreaza experiente destinate consumatorilor, cu o calitate si stabilitate de nivel comercial prin intermediul modelului sau global de livrare, care ofera posibilitatea de a combina in mod flexibil si eficient resurse locale, on-shore, near-shore si off-shore. Pentru mai multe informatii, vizitati www.ness-ses.com.  
Despre Iulius Group
Iulius Group este cel mai mare dezvoltator si operator roman de centre comerciale de tip mall si singura companie din Romania care a realizat un proiect de tip mixed use. Iulius Group va investi peste 220 de milioane de euro in ansamblul urbanistic multifunctional Openville, care va deveni un reper pentru dezvoltarea durabila a Timisoarei. Conceput ca un „lifestyle center”, Openville va reuni functiuni de office, retail, parc si divertisment. Lucrarile de constructie au inceput in luna septembrie a acestui an. Investitia reprezinta cea mai mare infuzie de capital privat din sectorul imobiliar din vestul Romaniei, fiind cel de-al doilea proiect de tip multifunctional din portofoliul companiei dupa ansamblul urbanistic Palas Iasi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 22 queries | Mysql time :0.011989 (s)