News Flash:

Liviu Cocean este noul director al SC Pieţe

2 Martie 2021
628 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Cocean

Liberalul Liviu Cocean a fost numit astăzi director intermar al SC Pieţe. El îl înlocuieşte în funcţie pe Ionuţ Nasleu, demis în urmă cu o săptămână. Liviu Cocean a mai deţinut funcţia de director adjunct al societăţii, din care a demisionat în urmă cu doi ani.

Întrunit astăzi în şedinţă, Consiliul de Administraţie al SC Pieţe a votat ca liberalul Liviu Cocean să preia conducerea societăţii, deocamdată cu titlu de interimar. Numirea lui vine după ce, în urmă cu o săptămână, acelaşi consiliu l-a demis din funcţie pe Ionuţ Nasleu.

„Ştiam de săptămâna trecută că este vehiculat şi numele meu. Am anunţat că, dacă se consideră că sunt omul potrivit pentru această funcţie, îmi asum sarcina. Nu trebuie să mă acomodez cu funcţia, fiindcă am mai fost acolo. Totuşi e nevoie de o evalurea, să văd ce am moştenit şi atunci voi putea spune mai multe”, a declarat Cocean pentru deBanat.

Cocean a mai deţinut funcţia de director adjunct al SC Pieţe, funcţie din care a demisionat în februarie 2019. Atunci îl acuza pe fostul primar Nicolae Robu că nu s-a implicat în susţinerea SC Pieţe şi că a numit oameni obedienţi în societate. La acea vreme director plin era Victor Ştefan, iar preşedinte al CA era Ionuţ Nasleu. De altfel, în februarie 2019, se ştia că trei luni mai târziu Nasleu va câştiga concursul pentru funcţia de director.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005745 (s)