News Flash:

Iata de ce femeile care poarta la 40 de ani blugi rupti si adidasi sunt cele mai fericite

13 Iulie 2018
993 Vizualizari | 0 Comentarii
femei

Varsta este in esenta sa ceva asbtract, neinteles si foarte controversat. Cu jumatate de secol in urma femeia de 35 de ani primea „pecetea apusului”, ea trebuia sa uite de placeri, distractii si bucuria de a trai.

In prezent, totul a devenit altfel, e totul invers. Cu cativa ani in urma am fost la balul de absolvire a fiicei mele mai mari. Toate colegele ei erau in rochii grele, lungi, pufoase, cu niste coafuri complicate, foarte mult machiaj si tocuri foarte inalte. In principiu, totul asa ca la carte. Ma simteam langa ele un pitic.

In acest an a absolvit fiica mea mai mica si a fost totul diferit. Baietii erau in blugi si adidasi, iar fetele in rochii vaporoase, dragute, cu bucle usoare, fara gene false si tocuri inalte. Aceasta este generatia care a inceput sa stearga granitele dintre varste, generatia care va fi mereu tanara.

Goana dupa tinerete este cea mai captivanta ocupatie a oamenilor din toate timpurile. Dar nu avem incotro, varsta de 18 ani nu poate fi nici conservata, nici congelata, iar anii tineretii trec atat de repede. Ei bine si ce sa fac acum la 40 de ani? Sa imbrac rochia bunicii, sa ma asez in fata televizorului si sa astept moartea?

In tara noastra femeile traiesc aproximativ 80 de ani. Acum calculeaza, esti exact la jumatate, mai ai 40 de ani inainte! In acest rastimp mai poti trai inca o viata, mai poti face o facultate, naste si creste un copil, iti poti gasi un nou loc de munca, sa-ti faci o casa si sa-ti indeplinesti cele mai mari visuri. Atunci de ce sa pui cruce pe tine si sa te acoperi cu basmaua bunicii?

In societatea noastra bantuie inca multe stereotipuri despre batranetea femeilor. Ca incepe chiar la 35 de ani, ca nu trebuie sa te comporti asa sau altfel, ca nu trebuie sa porti asta sau asta s.a.m.d

Din fericire, exista schimbari, la 40 de ani nu ne mai imbrobodim si nu mai purtam doar rochii mai lungi de genunchi. Noi avem grija de aspectul nostru, purtam blugi rupti si nastem copii. Da, da, la 40 de ani! Noi conducem masina si urcam pe schiuri. Noi mergem cu bicicleta, calatorim, ne cumparam un bilet la avion si descoperim lumea. Noi traim, ne dezvoltam si nu ne grabim sa murim! Si cel mai uimitor este faptul ca acest lucru ii irita pe multi, desi ar trebui ca aceste femei sa devina un exemplu pentru altii.
Poimaine implinesc 40 de ani si sunt fericita. Abia astept sa traiesc viata, pe care nu mi-am permis-o pana acum!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006526 (s)