News Flash:

Vremea se incalzeste usor. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

10 Noiembrie 2016
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea toamna
Pe parcursul zilei, valorile termice, in crestere usoara fata de intervalul precedent, se vor situa in jurul celor normale in a doua decada a lunii noiembrie, informeaza ANM.
VINERI
IN TARA
Cerul va fi variabil spre partial noros, in primele ore izolat va fi ceata, in sud-est vor fi posibile ploi slabe sau burnita, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 14 grade. Incepand de seara, insa, aria de nebulozitate se va extinde si va cuprinde toata tara; va ploua pe arii extinse in vest si in sud-vest, unde se vor cumula in medie 10...15 l/mp, apoi local si in restul teritoriului. In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali vor predomina ninsorile. Vantul se va intensifica in vest, in sud si in centru, iar viteze mai mari, izolat de peste 60 km/h, vor fi in sudul Banatului si la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -6...-4 grade in estul Transilvaniei si 8...9 grade in Banat.
BUCURESTI
In cursul zilei, vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil, vant slab si o temperatura maxima in jurul a 12 grade. Apoi cerul se va innora, in a doua parte a noptii va ploua, iar vantul va deveni in general moderat. Temperatura minima va fi de 3...4 grade.
LA MUNTE
Cerul va fi variabil ziua, insa de seara, aria de nebulozitate se va extinde si va cuprinde toata zona montana. Mai ales in a doua parte a noptii se vor semnala precipitatii in Carpatii Occidentali si in Carpatii Meridionali si pe arii mai restranse in Carpatii Orientali. In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali vor predomina ninsorile, iar in celelalte masive, vor fi precipitatii mixte. In masivele sud-vestice, cantitatile de apa vor cumula 10...15 l/mp. Vantul va prezenta intensificari in a doua parte a intervalului, cu viteze mai mari mai ales pe creste, unde rafalele vor depasi 60 km/h. Temperatura aerului va marca o crestere usoara fata de intervalul anterior.
SAMBATA

IN TARA
Vremea va fi in general inchisa, cu precipitatii in toata tara. Ziua vor fi ploi pe arii extinse si local insemnate cantitativ, iar noaptea in vest, in centru si in nord, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare. In cursul dupa-amiezei, in regiunile sud-estice, se vor semnala descarcari electrice. In zona de munte va ninge si se va depune strat nou de zapada. Vantul va avea intensificari in toate regiunile, cu viteze ce vor depasi la rafala 60 km/h, iar la munte va sufla tare, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2...3 grade in nordul extrem al Moldovei si 16...17 grade in sudul Munteniei si al Dobrogei, iar cele minime intre -2 si 9 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi inchisa, va ninge, local insemnat cantitativ si se va depune strat nou de zapada. Vantul va avea intensificari, ce vor depasi la rafala 60 km/h, iar pe creste va sufla tare, viscolind ninsoarea. Valorile termice diurne vor marca o crestere usoara fata de cele din intervalul precedent, iar cele nocturne vor fi in scadere accentuata.
DUMINICA

LA MUNTE
Vremea va deveni deosebit de rece. Cerul va avea innorari si mai ales in cursul zilei va continua sa ninga viscolit, in majoritatea masivelor, in general slab cantitativ. Vantul va avea intensificari, iar pe creste va sufla tare.

in tara sambata la munte duminica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005962 (s)