News Flash:

PRIMARUL Timisoarei, Nicolae Robu - Declaratie SOC

9 Noiembrie 2016
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu1 1
Primarul Timisoarei si presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, a postat un mesaj pe Facebook in care se lauda cu sondajele din perioada preelectorala. Totodata, primarul Timisoarei le cere cetatenilor votul pentru ”a ajunge la guvernare cu Dacian Ciolos ca Prim Ministru, un om cinstit si competent, cu Alina Gorghiu senator de Timis si viitor Presedinte al Senatului -a doua pozitie in stat!”.


"Stam bine in sondaje, dragi prieteni liberali ! Suntem pe primul loc, secondati de PSD, iar la mare distanta vin celelalte partide. Dupa cum arata cifrele acum, se pare ca in Timis doar PNL si PSD vor avea parlamentari (nu discutam aici despre reprezentantii minoritatilor etnice). Ma bucur sa vad ca cetatenii Timisului par sa fi inteles sa nu-si iroseasca votul, cum au facut-o, din pacate, de atatea ori. Ma bucur enorm si sa vad ca aprecierea cetatenilor la adresa mea este una foarte buna, mult mai buna decat cea constatata la vot in iunie si asta ma imboldeste sa fac si mai multe lucruri bune pentru ei si pentru orasul nostru. Presupun ca in cresterea substantiala de care beneficiez -si devansez cu mult, la ora actuala, pe oricine-, au contat castigarea de catre Timisoara cu mine ca Primar a titlului de Capitala Europeana a Culturii pentru 2021 -victorie istorica!-, lansarea cu calendar si fonduri a proiectului ZERO al orasului -Centura Sud-, demararea si avansarea frumoasa a lucrarilor la pasajele Jiul si Popa Sapca, finalizarea cu succes a proiectului de semaforizare inteligenta -proiect care deja fluidizeaza mult traficul, desi setarea parametrilor intersectiilor si sincronizarea semafoarelor abia au inceput si au ca termen de realizare 90 de zile incepand cu 01.11.2016-, alte si alte proiecte, faptul ca nu am ratat niciun proiect cu finantare europeana si am avut rata de absorbtie de fonduri europene de 95.34% si, IN MOD CERT, FAPTUL CA SUNT CINSTIT, CORECT SI DEVOTAT TRUP SI SUFLET ORASULUI MEU SI BINELUI PUBLIC!

Asadar, fiti alaturi de mine, fiind alaturi de partidul meu, PNL, dati-i votul, pentru a ajunge la guvernare cu Dacian Ciolos ca Prim Ministru, un om cinstit si competent, cu Alina Gorghiu senator de Timis si viitor Presedinte al Senatului -a doua pozitie in stat!”., a scris Robu pe pagina sa.

primarul timisoarei nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006799 (s)