News Flash:

VIDEO - Doctorul a apasat o data tare pe burta femeii insarcinate, dar ce s-a intamplat in doar cateva minute cu stomacul ei le-a facut pe asistente sa ia o camera si sa filmeze

22 Iunie 2018
852 Vizualizari | 0 Comentarii
gravida

Sarcina este, de obicei, o experienta magica pentru mame, dar ultimele doua saptamani pot avea multe provocari.
Este foarte important ca in acest timp viitoarea mamica sa se pregateasca pentru sosirea copilului. Unul dintre aspectele esentiale in aceasta etapa a sarcinii este acela de a pozitiona corect bebelusul inauntrul corpului mamei. Cea mai buna pozitie este aceea cu capul in jos, asta face ca totul sa fie mult mai usor pentru mama daca doreste sa nasca natural.

Desigur, mama nu poate sa intoarca copilul singura, daca pozitia lui e gresita, are nevoie de un doctor care sa aiba si experienta dar si rabdare.

Acest clip arata un moment despre care multi oameni nu prea stiu, doctorul il intoarce pe copil MANUAL in uterul mamei, pentru ca la nastere sa aiba pozitia corecta. Este o situatie foarte intima, rara si extrem de interesanta si emotionanta. Nu veti vedea asa ceva foarte des, asa ca profitati! Iata cum se schimba in mod manual pozitia unui copil care este inca in pantecele mamei.
 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006214 (s)