News Flash:

Vesti bune: In curand vom putea circula pe lotul II al autostrazii Timisoara – Lugoj. Tronsonul este aproape finalizat - VIDEO

13 Noiembrie 2015
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada Lugoj Deva
O filmare efectuata pe santierul lotului 2 din autostrada Timisoara – Lugoj arata ca lucrarile efectuate sunt extrem de avansate. Asfalt este asternut pe intregul parcurs filmat, muncitorii lucrand la marcarea celor doua sensuri de circulatie. De asemenea, se mai lucra la spatiile de servicii de pe cele doua sensuri, iar pe mijlocul autostrazii si pe margini se instalau ultimii parapeti. Intr-o alta zona mai erau de instalat cateva panouri absorbante, dar, in mare parte, lucrarile par a fi finalizate. Cateva utilaje si muncitori erau prezenti si la supratraversarile peste autostrada pentru finalizarea lucrarilor, scrie tion.ro.
Deschiderea acestui lot pentru circulatie ar oferi legatura dintre lotul 1, deja finalizat si primul lot al autostrazii Lugoj – Deva. Lotul 2 din autostrada Timisoara – Lugoj are 26 de kilometri, contractul de executie fiind semnat in luna decembrie a anului 2013.
Termenul de finalizare a lucrarilor este luna iulie a anului viitor, dar se spera darea in circulatie inca din luna decembrie a acestui an. Valoarea lucrarilor asumata prin contract este de 423 de milioane de lei. Prin deschiderea acestui lot soferii vor putea circula de la Nadlac pana la Traian Vuia.

Galerie Video


timisoara lugoj lucrarile efectuate lugoj deva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005614 (s)