News Flash:

Un barbat din Timis a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a lovit si violat in mod repetat o fata de 12 ani

16 Octombrie 2017
808 Vizualizari | 0 Comentarii
viol minora
Un barbat a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, dupa ce a lovit, amenintat si violat o fata de 12 ani din localitatea Cerneteaz, judetul Timis. Barbatul urmarea fata cand venea de la scoala, o lua si o ducea pe un camp unde o viola. Fapta s-a produs de mai multe ori, pana cand fetita a povestit parintilor ce i se intampla.
Potrivit unui comunicat de presa, de luni, al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, procurorii au dispus urmarirea penala fata de Sandor Szilagy, pentru infractiunea de viol in forma continuata, barbatul fiind prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorilor de la Tribunalul Timis care au admis cererea pentru o perioada de 30 de zile.
”Din referatul cu propunere de arestare preventiva a rezultat ca in cursul lunii octombrie 2017, in mod repetat, pe raza unei localitati din judetul Timis, inculpatul Sandor Szilagy, prin constrangere, respectiv prin folosirea fortei si prin folosirea de amenintari cu acte de violenta, a intretinut de mai multe ori raporturi sexuale cu o persoana vatamata minora”, se arata in comunicat.
Potrivit anchetatorilor, faptele s-au petrecut in localitatea Cernereaz din judetul Timis. Barbatul a urmarit-o pe fata cand iesea de la scoala. In drumul spre casa, o aborda pe fata si o ducea pe un camp din apropiere unde amenajase un loc cu folii de plastic. Acolo o viola si ii spunea ca daca va povesti cuiva ce i se intampla, o va face de ras in fata colegilor de la scoala.
La un moment dat, fata le-a povestit parintilor prin ce trecea, iar acestia au anuntat Politia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008201 (s)