News Flash:

Masina rasturnata pe o strada din Timisoara

15 Octombrie 2017
956 Vizualizari | 0 Comentarii
masina rasturnata accident intersectie 700x336

In accident ar fi fost implicate nu mai putin de cinci autoturisme. Ciocnirea a avut loc la intersectia dintre Calea Circumvalatiunii si Calea Alexandru Ioan Cuza.

Soferul unuia dintre vehicule a vrut sa schimbe banda de circulatie, trecand de pe banda a doua pe prima, insa nu s-a asigurat si a fost lovit din spate o alta masina. In urma impactului, autoturismul a fost proiectat mai intai intr-o masina din fata sa, care la randul sau a lovit o alta.

Dupa aceasta ciocnire, primul autoturism lovit a fost aruncat intr-o alta masina de pe banda a doua, iar dupa ce s-a izbit de aceasta s-a rasturnat in mijlocul intersectiei. In urma accidentului a fost ranit soferul din prima masina care s-a ciocnit cu autovehicului rasturnat.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. Victima este soferul din masina cu care a intrat in coliziune prima data, la schimbarea directiei de mers pe banda 1. Soferii au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Florina Dragomir, purtator de cuvant al IPJ Timis.


opiniatimisoarei ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 33 queries | Mysql time :0.004086 (s)