News Flash:

Ultimele pregatiri pentru "Cursa Ratustelor" de pe Bega. Cat costa un bilet

29 August 2014
720 Vizualizari | 0 Comentarii
La Timisoara au inceput pregatirile pentru mult-asteptata Cursa a Ratustelor, la care asista, an de an, mii de oameni, si in special copii. Organizatorii au anuntat punerea in vanzare a biletelor, incepand de vineri, 29 august. Nu mai putin de 5.000 de ratuste vor putea fi ”adoptate” si vor fi lansate pe Bega in cadrul ineditei competitii, iar banii adunati din vanzarea biletelor vor ajunge la SALVO.
Cursa Ratustelor va avea loc anul acesta in data de 7 septembrie, duminica viitoare, de la ora 16:00.
Evenimentul, cuprins in cadrul Festivalului Bega Bulevard, organizat de Primaria Timisoara impreuna cu Clubul Rotaract Timisoara si cluburile Interact si Rotary Timisoara, va avea loc, la fel ca si anul trecut, intre Podul Tineretii, de unde vor fi lansate la apa miile de ratuste, si Podul Traian.
Cursa Ratustelor pe Bega a ajuns anul acesta la cea de-a VII-a editie. Evenimentul este o ocazie de a strange an de an fonduri pentru diferite cauze. Timisorenii pot cumpara bilete pentru cursa, fiecare bilet avand inscriptionata o serie care corespunde unei ratuste, iar in joc sunt si mai multe premii.
Anul acesta, banii adunati vor ajunge la Formatiunea de Interventie Rapida pe baza de Voluntariat „SALVO”, pentru achizitionarea unei autospeciale care sa fie folosita in cadrul interventiilor de salvare.
Organizatorii au anuntat punerea in vanzare a biletelor, incepand cu data de 29 august, in doua puncte din oras, pe strada Alba Iulia si pe strada Marasesti.
Cursa Ratustelor cuprinde doua parti distincte. In prima parte se intrec pe Bega asa-numitele ratuste sponsor, adoptate de companii. In cea de-a doua parte, cele 5.000 de ratuste, care pot fi „adoptate” de oricine in schimbul sumei de 5 lei, sunt aruncate pe Bega, scrie tion.ro. Cei care au biletele cu seriile ratustelor care trec primele linia de sosire pot castiga premii in bani si produse. Premiul cel mare va fi in valoare de 1.000 de euro.
Cursa Ratustelor, este de sapte editii, atractia principala a Festivalului Bega Bulevard.

cursa ratustelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 23 queries | Mysql time :0.038615 (s)