News Flash:

Candidat eliminat din proba de matematica a bacalaureatului, in Timis, pentru ca a vrut sa copieze

28 August 2014
922 Vizualizari | 0 Comentarii
Un candidat a fost eliminat, miercuri, din proba obligatorie de Matematica a examenului de Bacalaureat sustinut in judetul Timisoara, acesta incercand sa copieze cu ajutorul telefonului mobil. 
'Cu toate ca nu avea voie sa intre in sala de examinare cu celularul, tanarul nu a predat telefonul. Profesorii supraveghetori l-au observat in timp ce butona telefonul si a fost eliminat din examen si nu va mai avea voie sa se prezinte in urmatoarele doua sesiuni de Bac', a declarat presei Aurelian Sima, inspector scolar general adjunct de Timis.
In judetul Timis s-au inscris 1.000 de candidati la proba obligatorie a profilului, dintre care la proba scrisa de la Matematica s-au inscris 851 de candidati, dar 232 au absentat si unul a fost eliminat. La Istorie s-au inscris 149 de absolventi, dar s-au prezentat doar 115.
Vineri are loc ultima proba a sesiunii de toamna a examenului de Bacalaureat, cea la alegere a profilului si a specializarii, la care sunt asteptati 1.155 de candidati din judet.
Pe 1 septembrie va avea loc afisarea rezultatelor si se pot depune contestatiile, iar solutionarea va avea loc intre 2 si 3 septembrie, rezultatele finale urmand sa fie facute publice pe 4 septembrie. AGERPRES

aurelian sima
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0933 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027910 (s)