News Flash:

Tragedie pe litoral! Un politist detasat pe litoral a murit noaptea trecuta, intr-un accident rutier produs intre 2 Mai si Vama Veche. Un jandarm, ranit

27 Iulie 2017
842 Vizualizari | 0 Comentarii
accident politist mort constanta 465x390
Un politist in varsta de 53 de ani, din Vaslui, detasat pe litoral, a murit intr-un accident rutier produs in timpul noptii de miercuri spre joi, intre statiunile 2 Mai si Vama Veche. In evenimentul rutier a fost ranit si un jandarm, starea acestuia fiind stabila.
Potrivit politistilor, accidentul s-a produs pe DN 39, intre localitatile 2 Mai si Vama Veche, fiind implicat un autoturism de serviciu din cadrul Biroului de politie Vama Veche.
Din primele informatii, se pare ca politistul, care conducea autoturismul MAI, a iesit pe Drumul National 39 de pe un drum secundar, efectuand un viraj la stanga catre Vama Veche fara sa se asigure, iar masina a fost lovita de un alt vehicul, condus de un tanar de 22 de ani.
Potrivit politistilor, echipajul MAI era compus dintr-un politist de ordine publica, detasat pe litoral, si un jandarm din cadrul Garzii Mobile de Jandarmi Constanta.
In urma accidentului, politistul a fost ranit grav si a intrat in stop cardio-respirator. In ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, acesta nu a mai putut fi salvat.
Si jandarmul a fost ranit, acesta are patru coaste rupte, dar este in afara oricarui pericol.
De asemenea, in accident au fost raniti si cei doi pasageri ai autoturismului care a lovit masina Politiei, insa acestia au leziuni minore.
Agent sef principal de politie Ioan Colinel Hrisu avea 53 de ani, era casatorit si avea trei copii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006310 (s)