News Flash:

Trafic rutier ingreunat pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident, in zona Medgidia

5 August 2018
715 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd cluj

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, duminica, pe Autostrada Soarelui, sensul spre litoral, în zona localitatii Medgidia, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. O persoana a fost ranita.
Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada A2 Bucuresti – Constanta, circulatia rutiera este îngreunata la kilometrul 198, pe sensul catre litoral, în zona localitatii Medgidia, judetul Constanta, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Sursa citata arata ca impactul dintre masini s-a produs fata-spate, ca urmare a nepastrarii distantei de siguranta între vehicule.

O persoana a fost ranita.


Traficul se desfasoara pe banda a doua, valorile fiind în crestere.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente, politistii rutieri le recomanda conducatorilor auto care aleg autostrazile ca ruta de deplasare, sa respecte limitele legale de viteza, sa pastreze în mers o distanta corespunzatoare, care sa le permita sa opreasca în conditii de siguranta, sa se asigure si sa semnalizeze înainte de schimbarea benzii de circulatie, sa foloseasca luminile de avarie când încheie o coloana care opreste sau încetineste brusc, sa acorde prioritate la iesirea din spatiile de servicii si sa nu circule sau sa opreasca pe banda de urgenta, exceptând cazurile justificate.


circulatia rutiera autostrada soarelui medgidia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005650 (s)