News Flash:

Dosar penal pe numele tanarului care a fluturat in aer un pistol in timpul unui concert la Timisoara

4 August 2018
700 Vizualizari | 0 Comentarii
pistolar

Politistii timiseni au intocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor pe numele tanarului care, vineri seara, a fluturat in aer un pistol cu bile in fata scenei din Piata Operei, unde concerta solistul Connect-R, de Ziua Timisoarei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, Aurora Voicila, a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX, ca pe numele tanarului care a fluturat pistolul cu bile deasupra multimii la concertul de Ziua Timisoarei a fost intocmit un dosar penal.

“Tanarul are 25 de ani, este din Petrosani (n.r. judetul Hunedoara), iar pe numele acestuia a fost intocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Arma pe care o detinea nu era letala, dar se asteapta rezultatele expertizei oficiale”, a afirmat Aurora Voicila.

Dupa ce a fost audiat de politistii de la Sectia 1 din Timisoara, tanarul a fost eliberat, vineri noapte. Oamenii legii au stabilit ca tanarul nu era beat sau drogat. Acesta le-a declarat politistilor ca detinea pistolul asupra lui pentru “a se apara”, chiar daca arma nu avea bile.


Tanarul a fost ridicat de politisti, vineri seara, dupa ce a fluturat in aer un pistol cu bile, in fata scenei amplasate in Piata Operei, pe care concerta solistul Connect-R, de Ziua Timisoarei.

Mii de oameni au participat, vineri, la concertele organizate de Primaria Timisoara in Piata Operei, cu ocazia zilei orasului. Pe scena din centrul Timisoarei au urcat Lidia Buble, Alex Velea, Antonia si Connect-R, iar seara s-a incheiat cu un foc de artificii.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004344 (s)