News Flash:

Tariceanu: Dupa consultarea structurilor de conducere ale PLR, vom hotari cum votam in turul II

3 Noiembrie 2014
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Candidatul independent Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, dupa inchiderea procesului electoral, ca voturile pe care le-a primit in primul tur inseamna o anumita obligatie, astfel ca, dupa o consultare a structurilor de conducere PLR, se va lua o hotarare privind votul pentru turul II.
Tariceanu a aratat ca aceasta campanie electorala a fost pentru el un moment in care a incercat sa comunice cu cetatenii si sa le explice cum vede evolutia Romaniei in viitor.
Despre rezultatul alegerilor, Calin Popescu Tariceanu a precizat ca, deocamdata, acesta este numai la nivelul exit-poll-urilor si ca asteapta cu multa infrigurare rezultatele dupa numararea voturilor, care vor fi prezentate cel mai probabil maine dimineata.
”Pana atunci, doresc sa spun ca voturile pe care le-am primit inseamna din partea mea si a colegilor o anumita obligatie. Va trebui, dupa o consultare pe care o voi face la nivelul structurilor de conducere ale partidului, sa luam o hotarare cum sa votam in turul II si cum sa indemnam pe votantii si pe simpatizantii nostri sa voteze”, a anuntat Tariceanu.
El a mai spus ca nu va abandona proiectul sau prezidential ”Romania, a saptea putere a Europei” si se va lupta pana la capat, pentru ca Romania are nevoie pentru progres.
Tariceanu a multumit celor care au votat in primul tur al alegerilor, ”pentru gestul democratic pe care l-au facut, venind la vot, apreciind ”meritul fiecaruia care a inteles aceasta indatorire civica”.
Tariceanu a fost prezent, in cursul serii, in sediul Institutului pentru Studii Liberale (ISL), alaturi de conducerea Partidului Liberal Reformator, pentru a astepta primele rezultate neoficiale ale scrutinului electoral.
Alaturi de Tariceanu au fost prezenti Daniel Chitoiu, Daniel Gerea, Radu Stroe. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007758 (s)