News Flash:

SCANDALOS! Organizatii PSD, despre Simona Halep: Huiduita pe Arena Nationala, aplaudata la mitingul PSD

13 Iunie 2018
993 Vizualizari | 0 Comentarii
sim1

Mai multe organizatii PSD au postat pe Facebook, marti seara, un colaj foto, potrivit caruia ”Simona Halep, marea noastra campioana, a fost huiduita de 20.000 de pe Arena Nationala, dar ”aplaudata de sute de mii de romani, in Piata Victoriei, pe data de 9 iunie”.
Colajul foto a fost postat de organizatiile judetene ale social-democratilor din Giurgiu, Tulcea, Mehedinti, Constanta si Ilfov, pe paginile lor de Facebook.

In colaj apar mai multe fotografii cu Simona Halep, insotite de textele ”Simona Halep, marea noastra campioana, a fost huiduita de 20.000 de <fani>” si ”A fost aplaudata de sute de mii de romani, in Piata Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Intr-o fotografie, castigatoarea turneului Roland Garros, Simona Halep, apare intr-o ipostaza nedumirita, iar legenda pozei este ”Reactia Simonei Halep cand oamenii au inceput sa huiduie pe Arena Nationala”.
In partea inferioara a colajului, o alta fotografie a Simonei Halep, in care ridica premiul de la Roland Garros, este alaturata unei imagini de la mitingul PSD de sambata, din Piata Victoriei.

Fostul lider al social-democratilor Victor Ponta sustine ca imaginea a fost postata de la sediul central al PSD.

”Ii rog pe fostii mei colegi din PSD Tulcea, Constanta, Giurgiu, Mehedinti si din alte judete sa stearga repede aceasta mizerie care a fost postata de la Sediul Central al PSD pe conturile organizatiilor locale. Oamenii nu stiu (asa cum stiu eu) ca aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt (numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit <sobolan> ca nu trebuie jigniti sobolanii si asculta doar de <Dom Presedinte>)! Pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi injurati si sanctionati pe nedrept membrii PSD / va rog reactionati”, a scris Ponta pe Facebook.

Primarul General, Gabriela Firea, a spus, dupa ce a fost huiduita luni seara pe Arena Nationala la evenimentul dedicat Simonei Halep, ca inca de dimineata s-a incercat compromiterea actiunii de ceea ce numeste „aparatul sorosist”.

Simona Halep a prezentat, luni dupa-amiaza, trofeul de la Roland-Garros pe Arena Nationala, in aplauzele a zeci de mii de persoane, imnul national fiind cantat de Marcel Pavel si Monica Anghel, dar primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, a fost huiduita.

In momentul in care Primarul Capitalei, Gabriela Firea, si-a inceput discursul prin care i-a facut loc pe scena Simonei Halep, mii de oameni au huiduit-o la unison. Gabriela Firea si-a dat seama ca nu trebuie sa prelungeasca momentul: "Bun venit, Simona Halep! Te rog sa primesti din sufletul nostru cheia orasului Bucuresti si aceasta placheta ovationala. Iti multumim pentru tot ce ai facut!", au fost cuvintele politicianului, urmate de prima reactie a Simonei.

"Va multumesc foarte mult ca ati venit aici. Bucuria e chiar mai mare decat pe Centralul de la Paris, va multumesc foarte mult. Nu m-am asteptat la asa ceva, e un moment deosebit. Sunt foarte mandra ca sunt romanca. Aceste performante au venit 100% din tara noastra. M-am antrenat si am crescut aici", a transmis Simona, in aplauzele miilor de fani care i-au scandat numele.

Liderul WTA, Simona Halep, a castigat primul sau turneu de Mare Slem din cariera, sambata, dupa ce a invins-o in trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens, in finala turneului de la Roland Garros.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004885 (s)