News Flash:

DOLIU in muzica romaneasca! A murit cantareata de muzica populara Maria Butaciu

12 Iunie 2018
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
maria butaciu a murit

Cantareata de muzica populara Maria Butaciu a murit, luni seara, la varsta de 78 de ani, anuntul fiind facut pe paginile de socializare de Paul Surugiu - Fuego.
"Cu tristete am aflat acum de la Mioara Velicu, indurerata, ca a plecat buna noastra prietena, marea artista, Maria Butaciu! Se-ntampla sa ma copleseasca amintiri, clipe frumoase petrecute impreuna, turnee, emisiuni si nenumarate momente ce m-au marcat! A fost un om bun, cald, vesel, plin de viata si intelepciune! Ne-a bucurat pe toti cu invataturile sale, iar mie mi-a fost model, exemplu de conduita!
Artistii cumva nu mai sunt ai nostri, sunt ai publicului, si cred ca publicul trebuie sa si-o aminteasca vesnic, demna, autentica, mandra, o pagina importanta a folclorului romanesc! Acum, de Centenar, la 100 de ani de la unire, Maria Butaciu si-a lasat valul, si-a asezat palaria simbolica peste Romania mare, care o iubeste ca pe-o nestemata! Ramas bun, prietena draga, mare doamna a Romaniei!", a scris, Paul Surugiu-Fuego, pe Facebook.

Si cantareata de muzica populara Sofia Vicoveanca a transmis un mesaj de condoleante.


mioara velicu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1100 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004427 (s)