News Flash:

SCANDAL LA NATIONALA DE TINERET! Patru jucatori de la Dinamo, EXCLUSI DIN LOT dupa ce au baut alcool in avion

22 Martie 2017
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
nedelcearu
Convocati la nationala de tineret pentru un cantonament in Spania, patru jucatori de la Dinamo au comis-o grav!
Este vorba despre Ionut Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea si Vlad Olteanu (acesta din urma imprumutat de ros-albi la Sepsi Sf. Gheorghe, in liga secunda). 
UPDATE 10:20
Cristi Dulca, fostul antrenorul al nationalei de tineret, a vorbit pentru GSP.RO despre gestul celor 4 jucatori.
"Eu nu am vorbit cu nimeni de acolo si nu stiu ce s-a intamplat. Daca este vorba de alcool, este regretabil. Copiii acestia nu constientizeaza importanta tricoului pe care il poarta si ce onoare este sa fii la nationala de tineret.
Este anticamera nationalei mari. De acolo mai este doar un pas.
Eu, cat am fost acolo, timp de 2 ani, nu am avut incidente de acest gen. O singura data l-am certat pe Branescu, pentru ca a luat un cartonas rosu.
Nu inteleg de ce au facut asa ceva. Si cu mine, la masa, baietii mai spuneau ca vor sa bea un pahar de vin la masa sau o bere dupa recuperare. Dar mi se pare normal ca totul sa se faca cu acceptul antrenorului, nu de capul jucatorilor", a spus Dulca pentru GSP.RO.
Potrivit informatiilor GSP.RO, Daniel Isaila, selectionerul echipei de tineret, a vorbit cu jucatorii si a decis sa-i trimita acasa.
Cei 4 au cumparat bauturi alcoolice inainte sa decoleze avionul si au consumat in timpul zborului. Dinamovistii au zburat cu o cursa de linie si se pare ca pasagerii aeronavei au fost cei care si-au dat seama ca jucatorii au consumat alcool.
Vlad Olteanu, unul dintre cei 4 jucatori, a implinit ieri, pe 21 martie, 21 de ani.
STIREA INITIALA:
Federatia a confirmat incidentul intr-un comunicat postat tarziu in noapte pe site-ul oficial:
"Selectionerul reprezentativei Under 21, Daniel Isaila, a constatat abateri disciplinare grave din partea celor 4 jucatori. FRF considera ca performanta nu poate fi conceputa daca exista astfel de abateri, total straine de conduita unor jucatori de fotbal. Decizia staff-ului U21 in urma acestei abateri va fi comunicata miercuri, 22 martie".
Tudor Silviu Samuila, jurnalist Dolce Sport, a dezvaluit pe Facebook ce au facut cei patru dinamovisti: "Nedelcearu, Patrick Petre, Dudea si Olteanu au baut in avionul care ducea lotul spre Spania! Scandalul e cat casa!". 
Cel mai probabil, FRF va anunta azi excluderea celor 4 fotbalisti din lot. Nationala U21 se deplasa catre Spania, unde va juca si doua meciuri de verificare, cu Rusia si cu Danemarca. sursa: gsp.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1445 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008765 (s)