News Flash:

Reactie necontrolata a lui Razvan Simion: ”Nu vreau sa o mai prind pe asta in viata ei aici” A spus despre Lidia Buble..

25 Iulie 2017
9370 Vizualizari | 0 Comentarii
simion
Dupa doi ani de relatie, Razvan Simion si Lidia Buble au acceptat sa povesteasca mai multe detalii despre modul in care s-au intalnit.
Intr-un interviu pentru revista Viva, cei doi au marturisit ca nu doar ca nu se cunosteau, dar nici unul dintre ei nu stia nimic despre celalalt.
”Nu stiam nimic. La mine in emisiune debuteaza foarte multi, gandeste-te ca eu am 280 de editii pe an, sase invitati pe zi. Ea era inca o fata blonda care canta, speriata de bombe. (…) Nu aveam cu cine sa vorbesc, era stana de piatra, incremenise acolo. N-ai inteles, era sfinxul! Eu intrebam, eu raspundeam. Am vazut ca fata e ceea ce se numeste „praf, nenica!“, i-am zis: „Multumim, va sunam noi pe fix!“ si i-am transmis baiatului care se ocupa de invitati ca nu vreau sa o mai prind pe asta in viata ei aici. A fost un dezastru. Una pe care o chema Lidia Buble, care nu vorbea”, a povestit amuzat Razvan, insa Lidia nu a ezitat sa il tachineze.
Putine cupluri au generat in ultimii ani atatea discutii, atatea pareri impartite, atatea cuvinte grele. Si totusi, iata-i inca impreuna, gata sa sarbatoreasca cei doi ani de relatie pe care ii implinesc luna aceasta, dar si un succes profesional caruia atacurile i-au dat, in mod curios, mai mult combustibil. Le-am cerut sa ne rezume acesti doi ani, cu tot cu partile neplacute. Si au facut-o. Cu deschiderea tipica celor care nu (mai) au nimic de pierdut.
La 5 dimineata, Razvan iese pe intuneric din camera, inchide incet usa, ca sa nu o trezeasca pe Lidia, si pleaca la matinal. Cand se intoarce acasa, pe la pranz, o trezeste aducandu-i micul dejun la pat. Asa incepe o zi normala din viata lor mai putin normala. Cel putin de vreo doi ani, de cand vestea relatiei, venita ca un fulger, a lasat cu gura cascata o tara intreaga. Unii nu si-au revenit nici acum din mirare. Despre ei vorbeste in interviu Razvan, dar deocamdata sa revenim la diminetile cuplului. La cea petrecuta cu noi, mai precis, una dintre putinele in care Lidia se trezise si ea la 5 dimineata, pentru a merge in promovare la o emisiune de radio cu piesa recent lansata, „Eu voi fi“. Nu parea, totusi, obosita. „Eu mentin atmosfera buna in casa, aduc energie pozitiva mereu si il fac sa zambeasca“, mi-a explicat misiunea ei. A lui este sa o protejeze, sa o fereasca de partile urate ale showbizului si sa ii fie suport emotional in cariera. Personalitatea ei vesela, solara, copilaroasa, potenteaza maturitatea si firea usor cinica si oarecum ciufuta (el a zis-o, nu eu) a lui Razvan. Cat am stat cu ei, ba au avut conversatii serioase, ba s-au tachinat, ba s-au alintat. Motiv pentru care cu greu am reusit sa imi incep interviul. De fapt, nici nu l-am inceput eu, ci prezentatorul de la „Neata cu Razvan si Dani“.
Razvan: Lidia, zi-i ca habar nu aveai cine sunt pana sa ma intalnesti.
Lidia: Da, nu auzisem de Razvan si Dani, pentru ca noi, la Deva, nu aveam televizor (n.r. Lidia provine dintr-o familie penticostala).
R: Nu aveti nici acum.
L: Eu nu stiam nici macar artistii din Romania. In afara de Andra si de inca vreo doi, trei foarte vechi, nu mai stiam pe nimeni. Am trait in cu totul alta lume.
Razvan, tu stiai ceva despre ea, despre vocea ei, cand a venit la voi in emisiune, in prima ei aparitie TV?
R: Nu stiam nimic. La mine in emisiune debuteaza foarte multi, gandeste-te ca eu am 280 de editii pe an, sase invitati pe zi. Ea era inca o fata blonda care canta, speriata de bombe. Noi ne bateam sa gasim niste bilete la un concert al lui Michael Buble in perioada aceea, deci cand am si vazut ca o cheama Lidia Buble mi-am zis: „Pe bune? Perfect, si pe mine ma cheama Clapton!“. S-a asezat pe canapea si am intrebat-o: „Ia zi, ce e cu moda asta?“. Mi-e explicat ca asa o cheama pe ea. „Ia da buletinul!“. Si ea a cerut geanta din culise. Ce om isi lasa geanta abandonata?! Si acum face la fel, isi lasa pe unde apuca geanta cu telefoanele, banii.
L: Da, eu am foarte mare incredere in oameni.
R: I-am vazut buletinul, am rezolvat problema cu numele. Dar nu aveam cu cine sa vorbesc, era stana de piatra, incremenise acolo. N-ai inteles, era sfinxul! Eu intrebam, eu raspundeam. Am vazut ca fata e ceea ce se numeste „praf, nenica!“, i-am zis: „Multumim, va sunam noi pe fix!“ si i-am transmis baiatului care se ocupa de invitati ca nu vreau sa o mai prind pe asta in viata ei aici. A fost un dezastru. Una pe care o chema Lidia Buble, care nu vorbea.
L: Da, tu nu stii de ce eram asa! Cand le-am povestit oamenilor la ce emisiune ma duc, au zis: „Aoleeu, te duci la aia doi! Sa vezi ce or sa iti faca!“. Imi era foarte teama, m-am blocat, era prima data in viata mea cand apaream la televizor. Nu aveam niciun PR cu mine. Efectiv m-am dus singura, cu un taxi. Eu cu o geanta si un taxi. sursa: poatenustiai.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004938 (s)