News Flash:

Proiect: Veteranii MApN, MAI si din servicii ar putea beneficia de facilitati financiare si fiscale

14 August 2014
500 Vizualizari | 0 Comentarii
Veteranii MApN, MAI, din serviciile de informatii care au participat la misiuni externe, precum si sotul sau sotia celor decedati sau care au suferit dizabilitati in astfel de misiuni, ar putea beneficia de facilitati financiare, potrivit unul proiect de lege initiat de senatorul PSD Mircea Geoana.
Destinatarii acestei legi urmeaza sa beneficieze de credite bancare, in lei, cu garantie guvernamentala si cu dobanda subventionata, garantate in procent de 100% de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii S.A. - I.F.N. (FNGCIMM), in numele si in contul statului, pentru inceperea unei activitati comerciale, asemenea creditelor acordate pentru tinerii intreprinzatori.
De asemenea, propunera legislativa prevede ca societatile comerciale nou infiintate beneficiaza, in primele 12 luni de activitate, de o reducere cu 50% de la plata contributiilor de asigurari sociale datorate de angajator, potrivit legii, pentru veniturile aferente timpului lucrat pentru toti salariatii din aceasta categorie, angajati pe perioada nedeterminata.
De drepturile conferite de aceasta propunere de lege beneficiaza personalul din MApN, MAI si serviciile de informatii care au participat la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman, cele pentru contracararea si limitarea efectelor actiunilor teroriste, cele de politie aeriana si de interventie cu nave, precum si alte misiuni cu potential ridicat de risc desfasurate sub mandat ONU sau OSCE sub coordonare NATO sau UE, se arata in actul normativ. Mediafax.ro

suferit dizabilitati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033698 (s)