News Flash:

Prognoza meteo pentru marti si miercuri

25 Ianuarie 2016
1252 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare aprilie
Marti, vremea se va incalzi usor, iar valorile termice se vor apropia de mediile climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi temporar noros.
 Ziua, local va mai ninge slab la munte, in Dobrogea si izolat in Moldova, Muntenia si posibil in estul si sudul Transilvaniei. Seara si noaptea trecator vor cadea precipitatii slabe, mixte si pe arii relativ extinse in zona montana, in Transilvania si Maramures si predominant sub forma de ploaie local in Crisana, Moldova si izolat in restul teritoriului.
Pe arii restranse se va forma polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est, in sud-est si la munte. Temperaturile maxime se vor situa intre -3 si 7 grade, iar cele minime, in general, intre -10 si 0 grade. In zonele joase de relief, local, dimineata si noaptea va fi ceata asociata cu chiciura.
BUCURESTI
Vremea va continua sa se incalzeasca, mai ales in zonele de deal si de munte, si in majoritatea regiunilor va deveni usor mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi temporar noros si vor cadea precipitatii mixte, pe arii restranse la munte si in Maramures, si cu totul izolat, ploi, in rest. Vor fi conditii de producere a poleiului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -5 si 5 grade. In zonele joase de relief, mai ales dimineata si noaptea, local, va fi ceata.
MIERCURI
IN TARA
Valorile termice se vor mentine peste mediile climatologice ale perioadei, desi in mare parte din tara vor marca o usoara scadere fata de intervalul precedent. Cerul va avea innorari temporare si mai ales seara si noaptea local vor cadea precipitatii, predominant sub forma de ninsoare in Maramures, mixte in Banat, Crisana si Transilvania si mai ales ploi in Oltenia si Muntenia. La munte va ninge, iar vantul va prezenta intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 12 grade, iar cele minime se vor incadra intre -5 si 2 grade. Dimineata, izolat, in zonele joase vor fi conditii de ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1352 (s) | 43 queries | Mysql time :0.021580 (s)