News Flash:

Perchezitii in locuintele unor spargatori de magazine

25 Noiembrie 2014
1424 Vizualizari | 0 Comentarii
Dimineata agitata pentru trei timiseni cu varste cuprinse intre 19 si 38 de ani. Acestia s-au trezit cu mascatii peste ei, dupa ce politistii au aflat ca au spart mai multe magazine din judetul Timis. Prejudiciul? Peste 10.000 de euro.
Perchezitiile au loc in trei locatii din Liebling, acolo unde locuiesc cei trei spargatori. Mascatii impreuna cu politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale au descins, marti dimineata, in locuintele barbatilor suspectati de mai multe spargeri si furturi de combustibil pe raza intregului judet.
Anchetatorii au reusit sa probeze pana acum doua furturi din societati comerciale in urma carora hotii au cauzat un prejudiciu de peste 10.000 de euro. Loviturile au fost date la Lugoj si Costeiu.
„In fapt, in perioada august – septembrie a.c., banuitii ar fi patruns prin efractie in doua societati comerciale situate pe raza judetului Timis, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (bormasini, flexuri, drujbe, etc.), cauzand un prejudiciu de aproape 45.000 de lei”, povestesc oamenii legii, scrie tion.ro.
Cei trei sunt insa banuiti ca ar fi comis mai multe furturi de combustibil din rezervoarele autoturismelor si ale autotrenurilor. Ei sunt acuzati acum de furt calificat.

judetul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009457 (s)