News Flash:

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a primit trei luni de inchisoare cu suspendare

24 Noiembrie 2014
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
Adrian Zglobiu
Adrian Zglobiu, barbatul care, in luna mai, l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, la Constanta, a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare, urmand sa execute 40 de zile de munca in folosul comunitatii, decizia instantei nefiind insa definitiva.
Magistratii Judecatoriei Constanta l-au condamnat, luni, pe Adrian Zglobiu, la pedeapsa de trei luni de inchisoare pentru tulburarea ordinii si linistii publice, amanand aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de doi ani, calculat de la data ramanerii definitive a sentintei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
De asemena, instanta i-a impus lui Zglobiu obligatia de a presta o munca neremunerata in folosul comunitatii, pe o perioada de 40 de zile, la Caminul pentru Persoane Varstnice Constanta sau Directia de Gospodarire Comunala din cadrul Primariei Constanta, pe baza evaluarii facute de consilierul de probatiune.
Judecatorii i-au atras atentia inculpatului asupra revocarii amanarii si, pe cale de consecinta, a aplicarii si executarii pedepsei inchisorii in cazul nerespectarii cu rea-credinta a masurilor de supraveghere si a neexecutarii obligatiei impuse de instanta ori in cazul savarsirii cu intentie sau cu intentie depasita a unei noi infractiuni. Mediafax.ro

adrian zglobiu basescu primariei constanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007947 (s)