News Flash:

O noua piata volanta deschisa la Timisoara

28 Iunie 2015
1222 Vizualizari | 0 Comentarii
piata volanta
La Timisoara s-a deschis, sambata, o noua piata volanta, in cartierul Lipovei. Piata a avut, inca de dimineata, destul de multi ”musterii”, iar oamenii din zona au preciat faptul ca s-a deschis un loc unde pot cumpara legume de la producatori chiar in fata blocului lor.
 
Piata este amenajata pe un loc viran intre blocuri, pe terenul marginit de strazile Holdelor, I.I. de la Brad, Silistra si Martir Alexandru Grama, in zona Lipovei. Este cea de-a doua piata volanta deschisa in Timisoara, dupa cea de la Stadionul „Dan Paltinisanu”.
Prima piata taraneasca volanta, dupa cum au numit-o autoritatile locale, cea din zona stadionului, de langa Casa Tineretului, a fost deschisa in primavara anului trecut, la initiativa consilierilor Stefan Sandu si Adelina Tirziu.
Pentru inceput piata volanta din zona Lipovei va functiona sambata, dar producatorii veniti acolo, unii dintre ei din zona pietei volante de la stadion, spun ca e posibil sa functioneze si martea, scrie tion.ro.
Preturile sunt… ca la piata. Un kilogram de cirese – 10 lei, caisele – 8 lei kilogramul, rosii – 3,5 – 4 lei kilogramul, castraveti – 3 lei kilogramul, dovlecel – 1 – 2 lei bucata, vinete – 5-6 lei kilogramul.
Desi este prima data cand se deschide aceasta piata, producatorii nu sunt deosebit de multi, dar de ajuns incat sa-ti umpli plasa si sa urci inapoi in bloc pentru a-ti continua supa sau ciorba cu legume proaspete.

la timisoara dan paltinisanu casa tineretului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004255 (s)