News Flash:

O mai tineti minte pe blonda care prezenta stirile sportive din cadrul Observatorului? Luiza Bogdan s-a retras de la stiri si isi creste cei doi copii

29 Martie 2017
2413 Vizualizari | 0 Comentarii
luiza bogdan
O mai tineti minte pe blonda care prezenta stirile sportive din cadrul Observatorului? Luiza Bogdan, actualmente Costan, s-a retras de mai bine de 4 ani de la pupitrul stirilor si s-a mutat inapoi in orasul sau natal, Brasov.
Dupa ce s-a casatorit cu milionarul Calin Costan, despre care revista Spy a scris in 2011 ca i-a oferit o casa in valoare de 830.000 de euro, Luiza a devenit o persoana extrem de discreta si a refuzat sa se mai afiseze public. In tot acest timp, Luiza a devenit mama, prima data in urma cu patru ani si cel mai recent, in urma cu doi ani.
In momentul de fata se dedica in exclusivitate vietii de familie. Luiza si Calin sunt impreuna de aproape 8 ani. Luiza l-a cunoscut pe omul de afaceri Calin Costan in Brasov, orasul natal al amandurora. Luiza i-a cazut cu tronc lui Costan si nu e chiar de colo sa ii pici cu tronc unui barbat divortat, cu multe milioane in cont. Luiza nu a cedat pe loc, a mai asteptat, a mai tatonat terenul, insa, in cele din urma, inevitabilul s-a produs.
Presa a scris ca inainte de relatia cu omul de afaceri Calin Costan, Luiza Bogdan a fost iubita fotbalistului Ousmane N’doye, un fotbalist foarte controversat pe vremea cand evolua in Liga 1. Asta pentru ca, desi este insurat, N’doye nu s-a sfiit niciodata sa iasa cu femei prin oras.
„Cand este intrebat cum e viata cu doi copii mici, sotul meu are mereu acelasi raspuns: “Inchipuie-ti ca esti la wrestling.  Tu si el in ring. Si lupta devine cat de cat echilibrata, mai lovesti tu, mai loveste el. Apoi mai intra unul de partea lui! Cam asa e si cand vine al doilea copil.” Lasand gluma la o parte, viata cu doi copii te face sa uiti de cea cu un copil si sa asculti ca despre povestile cu extrateresti, cum traiesc cei fara copii, scrie ciao.ro.
Cand ai doi copii mici, uiti zilele saptamanii, uiti treburile pe care le ai de facut, in general devii mai uituc… o vreme. Apoi te reorganizezi si incepi sa te surprinzi vazand cate esti in stare sa faci. Viata cu doi copii este aglomerata si galagioasa. Timpul zboara. Baita, laptic, joaca, toane, nani, si acum te pregatesti si tu de culcare. Ai pus capul pe perna si te astepti sa adormi, dar pana sa se intample asta auzi in aparat:  “mamiiii??” Te ridici, mai pierzi putin notiunea timpului culcand copilul. Revii in patul tau, ai inchis ochii si s-a facut dimineata. Si apoi mai trece o zi si inca una si s-a facut anul. 

blonda luiza bogdan costan alin costan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005744 (s)