News Flash:

Ce a patit Alexandra Ungureanu din cauza acneei: „Nu mai aveam viata sociala”

28 Martie 2017
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
alexandra ungureanu
In urma cu cativa ani, cantareata Alexandra Ungureanu soca pe toata lumea din cauza acneei care ii atacase tenul. Chipul sau era plin de pete rosiatice, pielea era iritata si fata ii era invadata de cosuri mari si dureroase, neplacute la vedere.
Ani la rand, artista a incercat tot felul de tratamente pentru a scapa de suparatoarea problema, insa niciunul nu a dat rezultate. Vedeta a marturisit ca la un moment dat a ajuns chiar sa se dea pe fata cu o crema de uz veterinar, folosita pentru vaci, ce ii fusese recomandata de o prietena. Toata aceasta situatie a adus-o pe Alexandra in pragul unei depresii pe care a depasit-o cu greu, scrie ciao.ro.
„Este foarte complicat cand ai o problema cu tenul si esti constant in lumina reflectoarelor. Acneea te afecteaza si la nivel social, erau momente cand tot ce imi doream era sa stau in casa si sa nu ma vada nimeni, insa trebuia sa merg la TV sau la concerte. Am avut perioade cand nu eram sigura pe mine din acest motiv. Nu mai aveam viata sociala! De aceea am ales sa vorbesc despre aceasta problema, pentru toti cei care au nevoie de ajutor si sa le spun ca exista tratamente si ca totul se poate rezolva”, ne-a declarat Alexandra Ungureanu.

alexandra ungureanu acneei tenul tratamente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004881 (s)