News Flash:

LEACURI DE TOP pentru calcaiele uscate si crapate

4 Iulie 2017
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
calcaie crapate
Pe langa aspectul inestetic, calcaiele crapate creeaza si un disconfort fizic care nu trebuie neglijat. Netratate, calcaiele crapate pot duce la aparitia unor probleme mai grave. Pielea poate sa sangereze, iar acest disconfort se va transforma in durere. Iata cateva remedii naturale care te pot ajuta daca ai calcaie uscate si crapate:

1. Lamaie, apa de trandafiri si glicerina
Combina o lingurita de suc de lamaie, o lingurita de glicerina pura si o lingurita de apa de trandafiri. Masati calcaiele inainte de culcare cu aceasta solutie, pana intra in piele, puneti in picioare o pereche de sosete de bumbac si lasati sa actioneze peste noapte. A doua zi clatiti. 

2. Ulei vegetal
Acest lucru va poate ajuta cu adevarat. Uleiul vegetal inmoaie calcaiele uscate instantaneu si elimina toate celulele moarte ale pielii. Masati usor uleiul pe zonele afectate, puneti sosete de bumbac si stati asa peste noapte. Clatiti dimineata urmatoare. Pentru rezultate optime, se repeta tratamentul de mai multe ori.

3. Banana si avocado
Puteti folosi orice fruct pentru a trata calcaiele uscate, dar bananele au proprietati puternice de vindecare. Pasta de banane coapte va elimina celulele moarte si repara crapaturile. Aplicati o banana pasata pe zona afectata si lasati sa actioneze 10 minute. Rezultatele vor fi uimitoare.

Pentru rezultate optime, incercati masca de banane cu avocado. Face minuni pentru pielea uscata.

4. Vaselina si suc de lamaie
Combinati sucul unei lamai cu o lingurita de vaselina. Masati calcaiele cu aceasta pasta pana este absorbita. Faceti tratamentul zilnic, pana starea se va imbunatati. 

5. Parafina
Ceara de parafina este cel mai bun remediu pentru calcaiele deteriorate. Combin-o cu ulei de cocos. Amestecul se topeste la bain marie, se raceste 15-20 de minute, apoi se aplica pe zona afectata. Pentru rezultate optime, pastrati-l pe timpul noptii.

6. Miere
Se dizolva o ceasca de miere in apa calda si se inmoaie picioarele timp de 15 minute. Maseaza picioarele pentru a inmuia pielea.

7. Faina de orez
Combinati 2-3 linguri de faina de orez, cateva linguri de miere, un mar ras si un pic de ulei de masline. Aplicati amestecul pe calcaiele crapate si lasati-l timp de 10 minute. Clatiti bine.

8. Uleiul de masline
Spala-ti picioarele si curata calcaiele cu o piatra ponce, apoi aplica pe talpa ulei din belsug. Incalta o pereche groasa de sosete si lasa tratamentul sa actioneze pe tot parcursul noptii. Dimineata vei observa deja primele efecte - pielea calcaielor va fi mai moale. Repeta acest procedeu timp de cateva zile, pana cand afectiune se va vindeca.

9. Masca cu ovaz
Combina o lingura de fulgi de ovaz sub forma de pulbere si ulei de jojoba intr-o pasta groasa. Aplicati pe calcaiele crapate si lasati sa actioneze timp de o ora. Clatiti bine. Pentru rezultate optime, face tratamentul in fiecare zi.

10. Ulei de susan
Masati-va picioarele cu ulei de susan in fiecare seara, inainte de culcare, pana cand uleiul este absorbit. Repetati in fiecare seara pana cand observati o imbunatatire. 

calcaiele crapate sangereze ulei vegetal parafina miere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006500 (s)