News Flash:

Jocurile Olimpice de la Rio s-au incheiat! Romania a obtinut cinci medalii si s-a clasat pe locul 47 (VIDEO)

22 August 2016
961 Vizualizari | 0 Comentarii
rio2
Jocurile Olimpice de la Rio s-au incheiat, iar tara noastra a terminat pe locul 47 in clasamentul pe natiuni, cu 20 de locuri mai jos decat in urma cu 4 ani, la Londra, informeaza ProSport.
Medaliile Romaniei la Jocurile Olimpice:
AUR: Echipa feminina de spada (Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Loredana Dinu, Simona Pop)
ARGINT: Tenis, dublu masculin (Horia Tecau, Florin Mergea)
BRONZ: Canotaj, barca de 8+1 (Roxana Cogianu, Ioana Strungaru, Mihaela Petrila, Iuliana Popa, Madalina Beres, Laura Oprea, Adelina Bogus, Andreea Boghian si Daniela Druncea); Gabriel Sincraian (haltere, 85 kg), Albert Saritov (lupte libere, categ. 97 kg)
Romania a terminat pe locul 47 in clasamentul pe natiuni, cu 20 de locuri mai jos decat in urma cu 4 ani, la Londra. Primele locuri arata in felul urmator:
Albert Saritov a castigat medalia de bronz la categoria 97 kg, dupa o victorie prin superioritate in fata georgianului Elizbar Odikadze. Luptatorul din Cecenia devine primul sportiv naturalizat care aduce o medalie pentru Romania la Jocurile Olimpice. Bronzul castigat de acesta este si prima medalie a luptelor romanesti dupa o pauza de 24 de ani! Ultima medalie fusese cucerita in 1992 la Barcelona de Ioan Grigoras - lupte greco-romane, categoria 130 kg.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005148 (s)