News Flash:

Iohannis: Sunt cutremurat si profund indurerat de tragicul eveniment din Capitala

31 Octombrie 2015
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus iohannis
PreÅŸedintele Klaus Iohannis declară că este "cutremurat ÅŸi profund îndurerat" de tragicul eveniment din Capitală, adăugând că este un moment trist pentru naÅ£iune ÅŸi pentru el personal ÅŸi că în aceste momente transmite întreaga compasiune familiilor afectate de tragedie.

"Sunt cutremurat ÅŸi profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toÅ£i, pentru naÅ£iunea noastră ÅŸi pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune ÅŸi solidaritate faţă de familiile celor afectaÅ£i de această tragedie" spune preÅŸedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

El le mai transmite familiilor afectate de tragicul incendiu din Capială sprijin ÅŸi îi roagă să aibă încredere că instituÅ£iile statului fac tot ceea ce este posibil pentru a limita efectele "catastrofei".

"Totodată, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de întregul sprijin al celor implicaÅ£i în operaÅ£iunile de salvare ÅŸi îi rog să aibă încredere că instituÅ£iile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toÅ£i să fim alături de familiile îndurerate ÅŸi să dăm dovadă de solidaritate ÅŸi de compasiune", mai spune preÅŸedintele.

 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004811 (s)