News Flash:

Azi incepe prima editie a Timisoara Rock Festival

30 Octombrie 2015
1507 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisoara Rock Festival
 Prima editie a Festivalului de rock 'Timisoara Rock Festival' incepe vineri seara, pe parcursul celor trei zile (30 octombrie - 1 noiembrie) urcand pe scena din Piata Victoriei 12 formatii si trupe rock din tara si din Republica Moldova. 
'Cred ca este timpul sa avem in Timisoara si un festival de rock. Meritam un astfel de festival. Este un gen care stim bine ca se bucura de foarte mare apreciere si traire in randul foarte multor persoane tinere si de orice varsta', a declarat primarul Timisoarei, Nicolae Robu, intr-un comunicat de presa remis, vineri, AGERPRES. 
In cele trei zile de festival vor concerta trupe timisorene, dar si invitati surpriza din tara si din Republica Moldova. 
Vor concerta trupele The Different Class, Implant pentru Refuz, Pro Musica, Pasarea Rock, trupa Mere, Sanctuar, The Weekend Band, Sonatic, Zdob si Zdub, A.L.L. Friends Band (o trupa tanara, formata din cinci elevi, dintre care trei colegi de clasa la Liceul Teoretic 'Nikolaus Lenau' din Timisoara), Vest Phoenix Cover, Trupa Phoenix. AGERPRES.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005491 (s)