News Flash:

INCENDIAR! Invata sa executi masajul erotic

5 Noiembrie 2015
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
masaj erotic2

Masajul erotic este metoda ideala de a te apropia si mai mult de partenerul sau partenera ta. Ideea acestui masaj este de a oferi placere prin atingere. Iata cativa pasi de care trebuie sa tii cont cand ii oferi un masaj erotic jumatatii tale!

1. Exista pe piata numeroase uleiuri pentru masaj. Ai grija sa il alegi pe cel care poate fi utilizat si in zona intima. Poti opta pentru unul pe baza de migdale sau trandafiri.

Uleiul de masaj pateaza! Asa ca, vei avea nevoie de un prosop curat. Pentru o atmosfera mai romantica, poti folosi cateva lumanari parfumate sau un kit de aromaterapie.

2. Masajul poate incepe cu spatele partenerei. Aseaza-o confortabil pe pat, incalzeste-ti mainile, ia putin ulei in palma si plimba-te liber pe corpul ei. Ai grija ca atingerile sa fie usoare! Nu iti lasa greutatea si nu o framanta prea tare. Ideea este sa o exciti, nu sa o faci sa se incordeze. Poti utiliza miscari circulare si te poti concentra pe zona feselor. Aceasta este o zona erogena a femeilor.

3. Cand treci la partea din fata, ai ceva mai mult de lucru. Poti incepe cu umerii si cu gatul, apoi poti trece la sani. Sanii sunt principala zona erogena a femeilor, asa ca te poti juca mult cu ei. Atingerile usoare pe abdomen o vor face cu siguranta sa se excite. Pentru mai multa placere, maseaza-i si zona intima. 


masajul erotic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004901 (s)