News Flash:

15 lucruri sexuale pe care sa le faci macar o data in viata

3 Noiembrie 2015
1646 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex2
Oricine are regrete, pentru ca nu a riscat sa faca un anumit lucru la momentul potrivit, pe urma nu a mai avut ocazia sa incerce si a doua oara, in orice domeniu personal, in special cel intim. Asa ca iti propun cateva lucruri pe care ai putea sa le incerci, inainte de sfarsitul vietii, indiferent de varsta pe care o ai:

Sa te saruti cu o alta femeie

Poate te gandesti ca ar fi vorba de o experienta pe care o ai cand esti la inceput de drum, in adolescenta, si te poti saruta in voie doar ca sa vezi "cum este". Ei bine, poti incerca acest lucru oricand si cu oricine, insa trebuie sa fii si tu, si partenera, deschise pentru un sarut.

Sa faci sex la telefon

Lasa rusinea deoparte si suna-ti iubitul intr-o seara cand se afla departe de tine si sunteti amandoi in intimitatea dormitoarelor voastre. Si apoi incercati sa faceti sex la telefon. Poate nu iese din prima, dar exista destule ocazii.

Sa folosesti o jucarie sexuala

Acestea sunt din ce in ce mai populare, asa ca poti gasi in orice sex-shop una care sa ti se potriveasca si sa aiba un pret accesibil. Sau o poti comanda pe Internet, daca esti jenata sa intri intr-un astfel de loc.

Sa ai o aventura de-o noapte

Insa daca faci asta sa ai grija de tine: sa te protejezi, sa nu mergi cu orice barbat daca ai baut prea multe bauturi alcoolice si sa iti anunti prietena cea mai buna incotro te duci.

Sa faci sex intr-un loc public

Ai grija ce loc public gasiti in care sa va ascundeti, astfel incat sa nu va gaseasca si politia, pentru ca va puteti trezi cu amenzi cel putin usturatoare, daca nu mai grav.

Sa interpretezi un rol

Faci sex cu iubitul tau, insa nu mai esti tu, cea de obicei, ci joci rolul femeii care ti-ai dorit mereu sa fii - sau orice personaj de poveste, de exemplu.

Sa faci sex legata la ochi

Vei avea parte de senzatii cu totul diferite. Pentru ca nu mai vezi ce se intampla, corpul tau va acorda mai multa atentie atingerilor, mirosurilor si gusturilor pe care le vei simti.

Sex in dus

Atunci cand el intra la dus, urmeaza-l si ofera-i momente de placere extraordinara. Insa aveti grija sa nu alunecati din cauza sapunului...

Sex pe perete

Faceti sex in picioare, totul este perfect, dar ar fi si mai bine daca te-ai sprijini de un perete. Astfel atentia va fi mai mult concentrata asupra ta, decat pe echilibru.

Sex fara sa te saruti

Incearca sa ajungi in punctul maximum de placere fara sa te saruti cu iubitul tau. Vei descoperi noi metode sa te exciti, iar partenerul tau la fel. Preludiul si partida vor fi cu totul altfel.

Sa te masturbezi in fata lui

Barbatii au fost si intotdeauna vor fi curiosi de cum "functioneaza" o femeie. Chit ca au avut parte de sute de femei la viata lor, faptul ca tu te masturbezi in fata lui ii va deschide noi orizonturi.

Sa faci sex anal

Toata lumea vorbeste despre acest tabu, dar prea putini il incearca. De ce nu ai vrea sa cazi prada curiozitatii tale macar o data in viata? Trebuie sa te relaxezi si sa fii sigura ca vrei sa faci asta, sa uiti de griji si nu vei mai simti durerea de care se tem toate femeile.

Sa inveti sa ajungi la orgasm in mai putin de 5 minute

Orice femeie are un "buton" care odata apasat o duce pe culmile placerii foarte repede. Invata-ti corpul si foloseste-te de acest truc de fiecare data cand vrei sa-l dai gata.

Sa faci sex in apa

In vacanta esti mai relaxata si parca ai mai mult chef de viata si de sex. Asadar profita de piscina hotelului tarziu, dupa ce lumea s-a dus la culcare, si distreaza-te cu partenerul tau.

Sa va uitati la filme porno impreuna

Nu orice femeie poate face asta, de fapt foarte multe nici nu se pot uita la filme pentru adulti. Iar faptul ca il vedeti impreuna nu doar va va face chef de sex, ci puteti pune in aplicare ceea ce vedeti. (sursa: unica.ro)
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006134 (s)