News Flash:

Femei devoratoare de barbati in functie de zodie

27 Mai 2017
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
femei irezistibile 08731900
De obicei, femeile devoratoare de barbati au o senzualitate debordanta, si o extravaganta de nedescris. Este foarte usor sa iti dai seama care femei se includ in acest prototip. In cele mai multe cazuri, acestea atrag barbatii mai ceva ca un magnet, datorita experientei lor in ceea ce priveste taina seductiei si modul de manipulare a mintii barbatesti, care poate cadea foarte usor in capcanele acestor devoratoare.

1. Nativele Gemeni: acestea se gandesc mereu cum anume sa cucereasca un barbat. Insa trebuie sa aiba in vedere faptul ca frumusetea nu dureaza o vesnicie, ci doar o perioada scurta de timp. Dupa, trebuie doar sa foloseasca farduri pentru a mai atrage vreun barbat.  Pe langa senzualitate, sunt si femei destepte, cu capul pe umeri, care intotdeauna incearca sa isi mareasca cercul de prieteni, iubind sa cunoasca oameni noi, deoarece iubesc viata sociala. Nu sunt persoane foarte fidele, deoarece, desi se afla intr-o relatie, nu evita ideea de a avea o relatie extraconjugala.

2. Nativele Berbec: sunt niste femei foarte sarmante, senzuale si pline de extravaganta. Datorita acestor trasaturi, reusesc sa aiba tot ce isi propun din partea barbatilor pe care ii iubesc. Sunt femei carora le place sa fie independente, si nu permit sa le fie incalcat spatiul personal. In ciuda tuturor aparentelor, acestea au nevoie de multa dragoste, tandrete, afectiune si respect. De multe ori, le place sa iasa in oras, la vanatoare de alte specimene de barbati. Acestea sunt genul de persoane care nu pot fi tinute usor in frau.

3. Nativele Pesti: sunt femei foarte senzuale, care, datorita senzualitatii de care dau dovada, atrag foarte multi barbati, asemenea unui magnet. Desi au niste caractere destul de dificil de inteles, datorita firii lor copilaresti sunt foarte apreciate de catre cei din jurul lor. In cadrul unei relatii, sunt dispuse sa faca orice pentru a-si vedea iubitul fericit, scri yve.ro.

4. Nativele Scorpion: sunt foarte senzuale si sexy, fiind dispuse sa faca aproape orice ca sa aiba o relatie fericita si linistita, fara griji si prea multe probleme. Cele care sunt singure, ar fi capabile de orice ca sa isi gaseasca barbatii visurilor lor, la care viseaza inca de cand erau mici. Au o experienta foarte bogata, in ceea ce priveste latura amoroasa. Le place intotdeauna sa experimenteze lucruri

5. Nativele Taur: dintre toate zodiile, aceste native sunt cele mai senzuale femei. Pe langa senzualitate, sunt si foarte pasionale si romantice, luptand din rasputeri sa isi vada intotdeauna partenerul de viata fericit, iar relatia sa fie frumoasa si implinita, fara prea multe griji. Sunt firi foarte greu de inteles, deoarece, atunci cand iubesc, pentru ele nu mai conteaza daca partenerul lor este casatorit sau nu, daca are copii sau nu.

nativele gemeni nativele berbec nativele pesti nativele scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005799 (s)