News Flash:

DOSARUL privind finantarea campaniei electorale din 2009, in care este judecata Elena Udrea, retrimis de Curtea de Apel Bucuresti la ICCJ

19 Iulie 2017
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea5
Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, ca nu are competenta materiala de a judeca dosarul in care Elena Udrea este acuzata referitor la finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009 si a retrimis cauza la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
"Admite exceptia invocata din oficiu de Judecatorul de Camera Preliminara. Constata necompetenta materiala a Judecatorului de Camera Preliminara de la Curtea de Apel Bucuresti. Constata intrerupt cursul justitiei si in baza art. 40 alin. 4 Cod procedura penala sesizeaza Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea solutionarii cazului intervenit", se arata in decizia judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti.
Decizia vine dupa ce, pe 6 iulie, judecatorii de la instanta suprema au stabilit ca nu sunt competenti sa se pronunte in acest caz, avand in vedere calitatea persoanelor implicate si au trimis cauza la Curtea de Apel Bucuresti.
Prezenta la Curtea de Apel Bucuresti, Elena Udrea a declarat, miercuri, ca in acest caz ar fi trebuit aplicata o amenda pentru partid, nu o acuzatie penala la adresa sa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006131 (s)