News Flash:

DOSAR-SOC! SPAGA pentru denunturi la DIICOT

18 Mai 2017
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
diicot1
Dosar soc la DIICOT! Liderul unui clan din Bucuresti este acuzat ca cerea bani de la detinuti ca sa-i ajute sa faca denunturi pentru a li se reduce pedepsele. 16 perchezitii au loc in acest moment la liderul gruparii clanului Fane Caran, informeaza Antena3. Acesta este incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde are de executat o pedeapsa de 9 ani.

La data de 18.05.2017  procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala efectueaza un numar de 16 perchezitii  pe raza municipiului Bucuresti  si a   judetelor Ilfov si Calarasi  dintre care o perchezitie se efectueaza in Penitenciarul Rahova,   in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unui grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunilor de trafic de influenta, cumparare de influenta si instigare la trafic de influenta
Din cercetarile efectuate a rezultat faptul ca, inculpatul Raducan Stefan zis ”Fane Caran” persoana care a formulat denuntul in baza caruia s-a format prezenta cauza,  este liderul unei grupari de crima organizata din care fac parte Musat Lucia, Ilie Anton Aurel, Cana Adrian , CIUREA Ramona, Ilie Anton Aurel. Gruparea de crima organizata, la indicatiile liderului acesteia, in schimbul unor sume de bani, intermediaza unor persoane aflate in curs de urmarire penala sau trimise in judecata, formularea de denunturi la structurile ce au in competenta cercetarea infractiunilor de crima organizata. Mai exact, gruparea infractionala condusa de inculpatul Raducan Stefan, incarcerat in Penitenciarul Bucuresti Rahova, impreuna cu inculpatul Simion Dan Sandu, pretind si primesc sume de bani de la diferite persoane, lasand sa se creada ca au influenta asupra procurorilor din cadrul DIICOT promitand ca ii va determina pe acestia sa indeplineasca si sa urgenteze activitatile necesare pentru formularea si concretizarea denunturilor.

La data de 18.05.2017  procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala efectueaza un numar de 16 perchezitii  pe raza municipiului Bucuresti  si a   judetelor Ilfov si Calarasi  dintre care o perchezitie se efectueaza in Penitenciarul Rahova,   in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unui grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunilor de trafic de influenta, cumparare de influenta si instigare la trafic de influenta Din cercetarile efectuate a rezultat faptul ca, inculpatul Raducan Stefan zis ”Fane Caran” persoana care a formulat denuntul in baza caruia s-a format prezenta cauza,  este liderul unei grupari de crima organizata din care fac parte Musat Lucia, Ilie Anton Aurel, Cana Adrian , CIUREA Ramona, Ilie Anton Aurel. Gruparea de crima organizata, la indicatiile liderului acesteia, in schimbul unor sume de bani, intermediaza unor persoane aflate in curs de urmarire penala sau trimise in judecata, formularea de denunturi la structurile ce au in competenta cercetarea infractiunilor de crima organizata. Mai exact, gruparea infractionala condusa de inculpatul Raducan Stefan, incarcerat in Penitenciarul Bucuresti Rahova, impreuna cu inculpatul Simion Dan Sandu, pretind si primesc sume de bani de la diferite persoane, lasand sa se creada ca au influenta asupra procurorilor din cadrul DIICOT promitand ca ii va determina pe acestia sa indeplineasca si sa urgenteze activitatile necesare pentru formularea si concretizarea denunturilor.

diicot bucuresti penitenciarul rahova ilfov calarasi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010713 (s)