News Flash:

CUTREMURATOR! Parintii isi luau adio de la fetita lor, care suferea de o boala cerebrala grava. Dupa ce i-au oprit aparatele, se asteptau sa moara, dar ceva incredibil s-a intamplat! Minunile chiar exista!

19 Iulie 2017
1513 Vizualizari | 0 Comentarii
parintii

Cosmarul celor doi parinti a inceput cand fiica lor avea doar 18 luni.


Francesca si Lee Moore-Williams, un cuplu de britanici din Essex, nu si-au imaginat niciodata ca vor ajunge sa isi ia adio de la fetita lor, pe un pat de spital. Din pacate, cand avea 18 luni, micuta Bella s-a imbolnavit grav in timpul unei vacante cu familia, in insulele Canare.

 

Familia s-a intors urgent in Marea Britanie i-ar doctorii le-au dat o veste crunta: fata lor avea mai multe probleme cerebrale si era in stare critica. Imediat, au conectat-o la aparatele de respiratie artificiala.

Ulterior, a fost diagnosticata cu deficit de biotinidaza, o vitamina necesara pentru cresterea sanatoasa a celulelor. Este o boala rara, care apare la 60.000 de nasteri.


In cateva saptamani, starea ei s-a inrautatit si mai mult iar parintii au fost de acord sa semneze un ordin de neresucitare. Au facut o ultima fotografie de familie, apoi au oprit ventilatorul si au asteptat ca fetita lor sa isi dea ultima suflare, scrie poatenustiai.ro.

 

Dupa 30 de minute, un miracol s-a intamplat: a inceput sa isi stranga mama de deget, apoi a inceput sa tipe si sa loveasca cu picioarele. Doctorii au fost uimiti cand au vazut ca nivelul oxigenului din sange revine singur la valori normale.

I-au administrat tratamentul pentru biotinidaza si, dupa 5 luni, starea fetitei e mult mai buna. Parul i-a crescut la loc, vorbeste si merge.

DISTRIBUIȚI

Galerie Video


cosmarul parinti celulelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004319 (s)