News Flash:

O mai stii pe Kitty Cepraga? In 2000 era una dintre cele mai „hot” vedete de la noi! CE TRANSFORMARE. Cum arata acum, la peste 10 ani de cand a „fugit” in Italia. S-a facut CAT CASA

18 Iulie 2017
5763 Vizualizari | 0 Comentarii
cepraga

Puține vedete de la noi o duc mai bine în afară decât în România, iar Kitty Cepraga este, fără doar și poate, excepția care confirmă regula!


Pe numele ei real Cristina Ioana Cepraga, frumoasa noastră compatrioată a simțit de la bun început „chemarea”. Ambiționată de mama ei, care lucra în televiziune, și-a dorit încă de mic copil să ajunga mare vedetă și să apară tot mai des pe micile ecrane. Și a reușit! Și-a început cariera ca elevă la „Școala Vedetelor”, emisiune care avea foarte mare succes în rândul tinerilor de atunci, după care s-a angajat la postul MTV, unde a lucrat ca VJ.

 

Curios este faptul că frumoasa Kitty nu a absolvit nicio facultate, susținând că ar fi o pierdere de timp și că nu are nevoie decât de un singur lucru pentru a reuși: talent. Și mare dreptate a avut! În 2006 a părăsit România și a plecat în Italia pe cont propriu pentru a deveni actriță. Cu toate că la început nu i-a fost prea ușor, având mari probleme cu banii, ambițioasa Kitty a reușit să ajungă o vedetă de prim rang acolo, primind roluri în filme și seriale TV foarte populare și devenind una dintre actrițele preferate ale italienilor.

Iar trecerea anilor și-a pus amprenta asupra fizicului Cristinei. Românca este departe de fizicul de VJ-iță de la MTV, punând câteva kilograme bune, semn că nu doar dragostea, ci și celebritatea uneori trece prin stomac.

sa41sa42sa43


kitty cepraga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1438 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006224 (s)